You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.Both comments and pings are currently closed.
One Response
 1. lotusulalb2 says:

  „Comunicarea energetica”

  minutul 40:20 […]:

  „Mintea umana este de doua feluri: opaca si permisiva la o noua cunoastere.
  De fapt mintea umana se ia la intrecere cu propria ignoranta.

  Cand ne nastem, nu avem nici o reprezentare mentala, aici,in tangibilul mental, in cele doua emisfere, dar venim, la nivelul ADN-ului nostru vibrational cu un bagaj[zestre], si acestui corp fizic, prin nastere, i se ataseaza un biocamp minunat [se poate masura] […], biocampul nostru este in corelatie directa cu emotiile noastre […]
  In dualismul nostru bipolar de tip iubire-compasiune si frica, aceste emotii au legatura directa cu campul nostru.
  Cand experimentam emotia iubire-compasiune, acest camp se dilata, acest biocamp in spectrul non-vizibil uman isi schimba cromatica, are usoare irizatii de violet, de alb-cristalin, poate fi auriu, dar, in momentul in care experimentam emotii bazate pe frica [ura, razbunare, invidie, frustrare, manie,etc], aceste emotii si acest raport nu fac altceva decat sa modifice si structura tangibila, dar si rafinamentul biocampului si atunci biocampul se contracta, devine inchis la culoare.
  Acest biocamp este o manta de protectie si prin acest biocamp noi primim informatii, vibratii, energie din sistemul solar si din afara sistemului nostru solar.
  Cu cat biocampul este mai deschis si extins […], suntem in conexiune si receptam mai mult sau limitam aceste receptii.
  Limitele vin din modul de a gandi al mintii noastre, pentru ca daca mintii noastre i s-a dat un „soft”=modul de a gandi care are atitudini in spectrul vizibil uman, care are comportamente in spectrul vizibil uman, dar in spectrul non-vizibil uman mintea opereaza dupa propriile ei principii.

  Daca noi primim informatii infinite din Univers si mintea noastra nu are un soft adecvat, normal ca trec pe langa noi; biocampul este bombardat, sistemul nostru glandular sau centrii energetici principali/secundari sau meridianele energetice din biocamp sau „atasate” corpului fizic, informatia degeaba ajunge la creier: creierul nu o poate prelucra pentru ca nu este capabil si/sau inca nu merita sa primeasca aceasta cunoastere.
  Uneori este mai bine asa. De ce? Pentru ca pe de o parte nu este pregatit, dar, pe de alta parte, daca-i dam o cunoastere foarte avansata si aceasta cunoastere ajunge la un factor decizional decident care nu-si controleaza fricile [este razbunator, uraste, este gelos, impulsiv,etc], cu o cunostere foarte avansata poate „apasa pe butonul bombei nucleare”.[…]

  Avem un liber arbitru, dar este limitat prin ceea ce suntem noi insine […] „