De ce a fost împuşcat J.F.Kennedy ...

De ce a fost împuşcat J.F.Kennedy …

JFKSurse articol: www.globexpress.ro/GlobExpress_Nr_10/17.pdf

https://racoltapetru6.wordpress.com/2013/06/03/un-secret-bine-pazit/ ; Primit in E-Mail

“Cetăţeni ai Pământului, nu suntem singuri”

Cu aceste cuvinte dramatice, preşedintele american John F. Kennedy intenţiona să informeze întreaga lume că guvernul american avea contacte cu extratereştrii. Dar, înainte ca el să ţină acest discurs, pe 22 noiembrie 1963, a fost doborât de câteva gloanţe ucigaşe.

Cel puţin aşa pretinde, la Universitatea Cambridge, profesorul cercetător istoric Lawrence Merrick, autorul bestsellerului “Killing the Messenger: The Death of JFK”.

El susţine că JFK a fost asasinat pentru a fi împiedicat să dezvăluie date despre extratereştri. “Se pare că anumiţi indivizi din guvern, hotărâţi să păstreze secretul în privinţa farfuriilor zburătoare capturate, au decis să-l reducă la tăcere pe preşedinte”, mai spune profesorul Merrik, care îşi bazează afirmaţiile asupra nerostitului discurs al lui JFK pe o notiţă a acestuia. Se pare că preşedintele i-ar fi înmânat documentul guvernatorului Texasului, John Connaly, chiar în maşina în care a fost omorât. John Connaly a trăit tot timpul cu spaima în suflet după acel eveniment. A depozitat documentul pătat de sânge într-un seif şi a dispus ca acesta să nu fie deschis decât după moartea sa, care s-a produs în 1993.

Nu după mult timp, documentul cu discursul preşedintelui american a ajuns în mâinile profesorului Merrick. Pentru a spulbera orice îndoială în privinţa notiţelor, 5 grafologi au autentificat scrisul ca fiind al lui Kennedy. Cercetările au mai scos la iveală faptul că, chiar cu o zi înainte de a se deplasa la Dallas, JFK s-a întâlnit cu predecesorul său, Dwight D. Eisenhower, pentru a se sfătui dacă să dea publicităţii datele sale despre existenţa extratereştrilor. Se pare că cei care au ordonat asasinarea lui JFK au considerat că discursul va crea panică.

Iată ce conţinea discursul preşedintelui:

“Dragii mei concetăţeni, oameni din toată lumea, astăzi intrăm într-o nouă eră. Copilăria umanităţii ia sfirşit şi se prefigurează o altă vârstă! O călătorie plină de provocări. Cetăţeni ai Pământului, nu suntem singuri. Dumnezeu, în infinita Sa înţelepciune, a populat Universul şi cu alte fiinţe la fel de inteligente ca şi noi. În 1954, forţele noastre militare au recuperat din deşertul din New Mexico rămăşitele unei nave necunoscute. Cercetătorii au spus că vehiculul venea din spaţiu. De atunci, guvernul nostru a luat contact cu creatorii acelei nave extraterestre. Cu toate că ceea ce vă spun pare terifiant şi de domeniul fantasticului, vă asigur, ca preşedinte, că nu aveţi de ce să vă temeţi. Ei au promis să ajute naţia noastră şi să invingă inamicii umanităţii – tirania, sărăcia, bolile şi războaiele. Deci, ne sunt prieteni, nu duşmani. împreună cu ei vom putea crea o nouă lume. Dar, nu vă pot promite că nu se vor face şi paşi greşiţi pe acest drum. Cred însă că suntem stăpâni pe destinul Planetei noastre şi ne îndreptăm spre un viitor glorios. În următoarele zile, săptămâni şi luni vom învăţa multe despre aceşti vizitatori, de ce sunt aici şi de ce v-am ascuns prezenţa lor atâta timp. Vă cer să priviţi viitorul nu cu timiditate, ci cu curaj, pentru că putem trăi în pace şi prosperitate. Dumnezeu să vă binecuvânteze!”