Creșteți în plan spiritual – munciți cu voi !

… Cât de mult le trebuie oamenilor să regăsească și să înțeleagă ceea ce au primit deja, cu ceva ani în urmă… Recitind cărțile doamnei Desanca am regăsit în acele pagini toată învățutura necesară evoluției spirituale, creșterii permanente în plan evolutiv a oamenilor prin metode simple , precum  și recomandarea unor cărți de referință, scrise cu mulți ani în urmă, protejate, tocmai  pentru  a fi regăsite în vremurile pe care le trăim acum.

Doamna Desanca a recomandat cărțile scrise de Abd-Ru-Schin (”În lumina adevărului”,vol. I –V) și Scarlat Demetrescu (”Din tainele vieții și ale universului”…). Este drept că am regăsit acele învățături și în multe alte cărți scrise ulterior (unii au preluat esența și au dezvoltat-o, alții au folosit citate întregi , uitând să pună ghilimelele de rigoare, iar alții au putut accesa și singuri ”arhiva akasha” preluând învățătura care există în arhivele cerești.

Sunt legi ale universului pe baza cărora Lumea și Viața de pe Pământ , dar și din alte planuri dimensionale poate fi înțeleasă de către omul modern, atât esența învățăturii primită acum 2000 de ani dar și de-a lungul multor civilizații ce au existat pe acest Pământ.

Dacă omul nu-și va putea înțelege cu adevărat rostul  venirii sale pe Pământ, scopul existenței sale, precum și adevărata lui Esență Divină nu va putea fi pace pe Pământ, se va preocupa de lucruri fără valoare ce îl coboară evolutiv și pot duce la distrugerea civilizației actuale. A venit timpul cunoașterii acestor adevăruri  esențiale.

Oamenii trebuie să învețe să se poată ajuta ei înșișii în evoluție, să crească  spiritual. Ce au ca sprijin? Au trăirea simplă în adevăr și dreptate, au mila și compasiunea, au iubirea aproapelui  și rugăciunea în cuvinte simple ce ajung direct la Cel ce Este Totul dar o bucățică ruptă din El este și în Ei (Spiritul). Oamenii  au deasemenea multă informație scrisă și  metode moderne  de dezvoltare personală. Ce le mai trebuie? … voință bună și mai multă muncă a fiecăruia cu sine însuși. E simplu….

Nimeni în plan întrupat nu poate avea toată cunoașterea din Lumea de Dincolo. Uitarea e scrisă în legile Divine ale întrupării terestre, dar cunoașterea poate fi accesată, oamenii au uneltele necesare. Munciți cu voi pentru evoluția voastră, fiți spirite puternice, nu slabe.

Ce am scris aici nu sunt ideile mele personale…, ne spunea aceste lucruri Doamna Desanca și ni se spun în continuare și astăzi în Locul Sfânt.

Lotusulalb2

Un comentariu la “Creșteți în plan spiritual – munciți cu voi !

  1. Chiar dacă mă repet am să spun că atunci când un trimis special al cerului vine la întrupare pentru o misiune anume, acesta este ”echipat” în plan terestru, sau își construiește viața pământească, experiențele de care are nevoie pentru a fi pregătit pentru misiunea sa. Conform legilor universului uitarea e necesară pentru a putea rezista ca întrupat în viața terestră, fără conștiința întreagă din lumea de dincolo, fără cunoașterea de care beneficiază în lumea nonfizică. Așa că, pe Pământ, nimeni, nici cele mai evoluate spirite nu vor ști întotdeauna totul cât ai clipi din palme. Dar…, prin evoluția pe care o au, pot cere oricând și primi informații din planurile superioare și în afara misiunii lor.

Comentariile sunt închise.