Doamna Desanca Nicolai - 8 Martie 1999

Doamna Desanca Nicolai – 8 Martie 1999

      Desanka Nicolai - imagine ovalDesanca Nicolai - 8 Martie 1999

   

 

 

 

 

 

 

 

   … amintindu-mi de Doamna Desanca…
          Era o zi mai specială … era 8 Martie 1999 – era Ziua Femeii şi Doamna a venit la Templu îmbrăcată mai special, a venit să sărbătorească alături de noi acea zi. A fost ceva deosebit, deoarece Doamna era foarte modestă, nu venea îmbrăcată pretenţios la Templu. În Casa Desanka muncea din greu. Bolnavii care ajungeau aici veneau pe ultima sută de metri, cu boli diverse, majoritatea în metastaze şi după ce făcuseră citostatice.
          Aşa că, părăsirea trupului fizic după atâta suferinţă prin câtă treceau, era pentru mulţi dintre ei o mare uşurare. Am înţeles acest lucru atunci când povesteau în sală, după ce se reântorceau din moarte., relatând ce au simţit, ce sunete, ce armonie de culori, ce lumină îi întâmpina, şi alte lucruri interesante, aspecte ale vieţii “de dincolo”.
        Se simţeau aşa de bine în acea lume, în cea dimensiune în care spiritul lor intra, încât nu vroiau să se mai reîntoarcă înapoi în trup. Aproape întotdeauna erau trimişi înapoi de cei de sus, chemaţi de vocea Doamnei Desanca, spunându-li-se că “nu este încă timpul, că nu şi-au ternimat încă timpul pentru care veniseră pe pământ”…şi reveneau la viaţă.
        Doamna trebuia să se lupte cu fiecare în parte pentru a-l aduce înapoi…şi nu era uşor: luat în braţe pentru energizarea corpului fizic…, chemarea spiritului înapoi în trup… Uneori comanda era făcută cu voce tare, aşa că ştiu mulţi dintre martorii trecerii Doamnei printre oameni cum se făcea cest lucru.
         Mulţi au scris scrisori Doamnei Desanca, scrisori publicate în cele 5 volume cu mărturii ”Trăiesc în lume printre voi”, au trăit pe viu sau au asistat la astfel de experienţe în care Doamna aducea oamenii din moarte “pe bandă rulantă”, aşa cum vindeca şi cancere în metastază şi orice altă boală.
        Doar atunci când omul nu avea crediţă, sau scopul venirii sale la întrupare ar fi fost afectat nu intervenea. Acest lucru l-am inteles atunci cand Doamna ne vorbea în sală, la începutul şedinţelor de tratament , de chirurgie paranormală, atunci când se acţiona asupra corpurilor subtile, energetice, pe ceakre.
        De sărbători Doamna obişnuia să ne dea cadouri la toţi cei prezenţi în sală, un obicei constant, menţinut şi în ziua de azi, după plecarea Doamnei. Fiind 8 Martie am primit şi atunci fiecare femeie câte un cadou şi am ascultat adevărate lecţii de viaţă.
        Doamna glumea mult cu noi în sală, era foarte apropiată de oameni, lua asupra sa durerea, suferinţa oamenilor, îi încuraja, îi făcea să gândească pozitiv, să participe la propria lor vindecare prin schimbarea mentalităţii, a alimentaţiei, a stilului de viaţă nesănătos.
        DOAMNA A TRĂIT NUMAI PENTRU OAMENI, A MUNCIT O VIATA INTEAGA ŞI A LĂSAT ÎN URMA SA MULT MAI MULT DECÂT SE ŞTIE CĂ A FĂCUT PENTRU OMENIRE…