Doamne, ai grijă de țară !

 

Aveți puțin grijă la ce vă doriți și la ce cuvinte tot repetați zilele acestea !!!!!
În școli 2 zile trebuie să se cânte imnul țării de către toți, elevi și profesori, imn ce conține cuvântul ”război”, cântecele patriotice vechi cântate zilele acestea conțin cuvinte ce îndeamnă la ”război”, au creat în apropierea graniței României o situație stupidă și falsă prin care toată mass-media română rostește cuvântul ”război”… Tot ROMÂNUL rostește fără să vrea, indus, acest cuvânt.

CUVÂNTUL ESTE O FORȚĂ, EL STĂ LA BAZA CREĂRII LUMII ! ”Ce semănați aceea veți culege”… spune o vorbă înțeleaptă din bătrâni…. Faptul că eu la ora 5 dimineața m-am sculat brusc din pat și mi-a apărut acest gând, să atrag atenția asupra importanței momentului și la a renunța la acest cuvânt urgent, mă face să cred că nu eu mi-am implantat acest cuvânt peste noapte în memorie, ci este o posibilă ”urzeală a tronurilor din umbră” ce trebuie anihilată… FIȚI POZITIVI ! (…și eu am picat fără să realizez în această capcană a negativismului 🙂…)

Dați click pe cuvintele ”CÂNTEC PATRIOTIC” și vă apare în dreptunghiul negru linkul de DOWNLOAD. Dați click pe el și vă descarcă ăn calculator videoclipul.
”Doamne ai grijă de țară” – cântec patriotic – interpretare Robert Târnăveanu și versuri Daniela Țurlea (versuri și muzică demne de un viitor Imn al României!)
https://www.facebook.com/RobertTarnaveanu/videos/281280295926168/UzpfSTUxNTkwMDM5NTE5NzI3MjoxOTM2NDAwMDkzMTQ3Mjg4/