Foarte, Foarte important !! Gata cu cancerul şi multe alte boli… !!

gradina-cu-lotusi

Este atât din perspectiva pacientului potențial cât și din perspectiva BIGFARMA .În românește au apărut două lucrări , pe aceiași premiză etiologică , ale Dnei. Hulda Regehr Clark . Sute de pagini . Ultima în 2009 . Merită un deosebit interes ! Cel puțin profilactic .
Cine este Tamara Lebedewa ?  Tamara Jakovlewna Svišèeva  -în Germania , cunoscută  sub pseudonimul „Lebedewa“ – s-a născut în 1938 în Krasnojarsk şi a lucrat ca chimistă. La  vârsta de 28 de ani ea a devenit şefa secţiei la un institut de cercetări. Din anul 1982 ea a fost şefa secţiei “tehnologii de viitor”. Datorită multor cazuri de cancer din familie, doamna Lebedewa a început să facă cercetări.
Dând ascultare intuiţiei,ea a refuzat să creadă în teoria  mutării celulelor cancerigene – căci nu a putut să-şi închipuie nicodată că celulele omeneşti să se lupte împotriva corpului însuşi. În anul 1989 ea a descoperit legatura dintre celulele canceroase şi protozoarele cu numele de trichomonade, care le sunt foarte bine cunoscute ginecologilor, dar care le considera inofensive.

Lebedewa a constatat că deja mulţi cercetatori  dinaintea ei au identificat aceşti paraziţi monocelulari ca fiind cauza cancerului, însă aceştia nu au putut să facă legătura cu aceste trichomonade.
În 1997 Lebedewa a tipărit în Rusia prima ei carte „Cancer – Puteţi învinge această boală“ şi împreună cu celelalte 12 cărti, ea a vândut în Rusia peste 300.000 de exemplare. În Rusia Lebedewa este foarte cunoscută şi respectată de  popor, care nu mai este mulţumit cu medicina practicată şi  suportată de stat.   Ea primeşte multe scrisori de mulţumire  în care oamenii îi raportează cum au putut identifica istoria bolii lor cu teoriile din cărţile ei. Oamenii îi  înţeleg teoria.    Ca urmare, a primit o mulţime de confirmări  de la bolnavi. Şi atunci când este posibil, Lebedewa ajută  oamenii cu informaţii şi le recomandă doctori care lucrează conform teoriei ei.

Atitudinea chimistei din Moscova se recunoaşte foarte bine din titlul unei  cărţi care a fost publicată în Rusia cu numele „Dacă ai fost vindecat, ajută pe alţii“. Tamara Lebedewa a apărut des în Rusia la televizor şi la radio. Şi a încercat să convingă politicienii şi medicii, dar fără succes.

Descoperirile ei se răspandesc numai “de jos în  sus”. Mulţi doctori tratează pacienţii după metodele ei şi din ce în ce mai multe clinici private fac reclama cu numele  ei, lucru pe care ea îl află numai din întamplare. Din anul 2002, Lebedewa vizitează şi Germania , unde lectorează la conferinţe şi congrese.
Ce a descoperit Doamna Lebedewa în mod concret ?

Tamara Lebedewa a cercetat mai întai însuşirile parazitului trichomonade, despre care ea credea că are de a face direct cu cancerul. Acest  parazit, descoperit din 1836 de   către francezul Anatoms Donné, face parte din grupa de  flagelate şi este în stare să-şi schimbe forma în multe forme diferite. Acest lucru este cunoscut sub numele de pleomorfism. Acesta este strategia parazitului de a putea  supravieţui în medii diferite. Cercetatoarei i-a fost  posibil să aducă parazitul în trei forme diferite prin stimuli chimici diferiţi: în forma de cistă, în formă de amibă şi în formă de flagelă. Între aceste stadii există  multe stadii intermediare.
Celulele  extrase din tumori cancerigene au fost tratate de ea cu aceleaşi mijloace şi au dat exact aceleaşi rezultate. Acest lucru este dovedibil şi reproductibil şi dovedeşte că celulele cancerose sunt de fapt tricomonade !
Ce înseamnă asta ? Acest lucru înseamnă că tumorile sunt de fapt o colonie de paraziţi monocelulari şi acest lucru înseamnă că dogma medicinii, că celulele canceroase  ar fi celule umane denaturate, este complet eronată.  Acestor paraziţi nu li s-a dat nici o importanţă în medicină până la ora actuală, deşi statistica infecţiilor din ultimii ani arată că infecţiile cu aceşti paraziţi a crescut enorm.
Această descoperire este oul lui Columb ? Nu, dar ea este o descoperire esenţială, care va schimba medicina. Căci pe baza acestei descoperiri, se înţelege de ce metodele medicinii clasice cu privire la cancer nu au până acum nici un succes şi nici nu pot avea. Descoperirea doamnei Lebedewa ne explică în plus de ce anumite remedii naturale au efect asupra cancerului şi  ne arată însuşirile tumorilor cancerige pentru care medicina clasică încă nu a găsit răspunsuri.
De ce această descoperire încă nu a dat ocolul pămantului ?

Pentru asta există mai multe răspunsuri. Unul este deschis şi curios şi pune întrebarea: ce mai putem noi oamenii să facem pentru a salva bolnavii de cancer ?
Al doilea este închis şi are teama de a face ceva greşit sau de a pierde ceva (statut, venituri, prestigiu). Din cea de-a doua categorie fac parte acei oameni care stau în poziţii de putere şi care iau hotărărî. Ce dovezi trebuie aduse acestor oameni ? Ce aduce o dovada, atunci cand cei de la putere nu vor sa le  vadă ? Dovezile functioneză greu şi după medoda “push”, şi după metoda “pull”.
Cert este că Lebedewa a adus dovada. Singurul lucru care lipseşte este faptul că această dovadă să fie recunoscută ştiinţific. Întrebarea este: ce este mai importantă, forma sau conţinutul ? Pentru medicina  clasică se pare că este numai forma..

            Ce fac tricomonadele în corp ? Trăiesc bine ! Intr-un corp sănătos cu sistem imunitar puternic trăiesc într-un echilibru strategic. Atunci când  sistemul imunitar este slăbit şi corpul este într-o stare acidifiată, atunci aceşti paraziţi se înmulţesc în sânge şi ţesut. Prin excrementele lor, ei dăunează organismului şi în plus sunt în stare să pătrundă în celule printr-o enzimă cu numele de Hyaloronidase (sau Kollagenase), enzima pe care o produc singuri. In acest fel sunt în stare să intre din sânge în ţesut şi în sistemul limfatic. În felul acesta cresc tumori canceroase în ţesuturi.
Medicina clasică cunoaşte tricomonaze, infecţie vaginală care însă poate apărea şi în tractul uro-genital al bărbatului. Această boală este tratată cu metronidazol, un antibiotic impotriva protozoarelor. ÎN Germania aceste medicament este cunoscut sub numele de Clont © şi este prescris sub formă de tablete sau de infuzie. Interesant este faptul că câteva clinici din Rusia tratează cancerul mai de mult cu preparate din metronidazol (Trichopol © ). Însă se spune că acest preparat ar folosi numai stimularii sistemului imunitar.
Este cunoscut demult că tricomonadele apar în organismul uman în trei forme diferite: *trichomonade bucale (trichomonas tenax), *trichomonade din tractul digestiv (trichomonas hominis/intestinalis)  şi *cele din tractul vaginal Şi urogenital (trichomonas vaginalis/urogenitalis). Aceştia din urmă au fost identificaţi de Lebedewa ca fiind cei mai agresivi.
Descoperirea ei se aplică numai la cancer ? Nu.

Ea face aceşti paraziţi ca fiind responsabili pentru mai multe boli. În toate cazurile aceşti paraziţi au fost găsiţi în sânge de Lebedewa.

      SIDA:

Într-un sir de experimente într-o clinică din Moscova şi la institutul oncologic, cercetătoarea a descoperit că viruşii de SIDA pătrund în Tricomonade şi se înmulţesc în ele (şi clamidele fac acealaşi lucru). Urmarea este că paraziţii devin şi mai agresivi şi se produce o creştere masivă a toxinelor eliminate în sânge. De aceea se  explică de ce în  stadiile avansate de SIDA se observă o creştere mărită a tumorilor maligne.

Arterioscreloza/tromboza/plaque:

sunt dupa Tamara Lebedewa,o colonie de trichomonade. Acest lucru l-a putut dovedi cu ajutorul microscopului. Ea a pus trombe  într-o substanţă nutritivă care s-a înmulţit ca o tumoare şi paraziţii şi-au schimbat forma. În forma de amiba şi de flagelata.Scrisori de multumire  de la pacienţi au confirmat faptul că după tratamenul contra tricomonazelor, simptomele s-au retras.

Artrita si artoza:
Tamara Lebedewa a identificat în cercetarile făcute în anul 1995 în lichide extrase din articulatiile pacientilor cu  artrită şi astroza, tricomonade . Acestea se aflau în forme diferite, care otrăveau lichidele din articulaţii şi făceau ca zgârciul sa fie erodat.
Diabet.
Trichomonadele se hrănesc cu insulină, substanţa folosită de  cercetatoare pentru a le stimula în mediile nutritive. Ea  spune ca trichomonadele se aşeaza în celulele de tpy B în  insulele Langen Hans din pancreas, preiau insulina şi o distrug cu ajutorul toxinelor pe care le elimină. Şi această  teorie este adevărată, după cum se poate constata din scrisorile pe care pacienţii de diabet i le-au trimis după ce aceştia au fost trataţi contra trichomonadelor cu metronidazol.

Screloza multiplă:

Lebedewa descrie cum, în anumite condiţii, mielina, o substanţă care este împrejurul nervilor, poate fi folosită de paraziţi ca hrană. În general, o infecţie ca de exemplu otita este predecesorul bolii SM la copii, infecţie prin care trichomonadele pătrund prin fereastrea încă deschisă a Felsenbein la creier, unde încep să distrugă nervii atunci când la sfârşitul creşterii copilului se încheie dezvoltarea capsulelor de mielină. Adenom/ tumoare benignă  la mucoase şi glande, ca de ex. la prostată. Lebedewa a observat cum aceste adenoame cresc des cu un vârf ascuţit şi că acest vârf se rupe brusc datorită gravitaţei. Acelaţi lucru ea l-a putut observa atunci când culturi de paraziţi au fost lăsaţi să crească în neştire. Şi în acest caz ea a tras concluzia, din scrisorile pacienţilor, că tratamentul împotriva trichomonadelor a redus evident influenţa şi  dezvoltarea adenoamelor.
Infertilitate/Impotenţă:

Trichomonadele se stabilesc la organele genitale şi se hrănesc cu hormoni. În testicule ele distrug spermatozoizii datorită toxinelor eliminate. Ele sunt chiar în stare să absoarbă şi să digere pana la trei spermi deodată. Şi în mucoasa vaginală, trichomonadele sunt în stare să absoarbă spermatozoizi. De asemenea ele pot să distrugă glandele Keim ale femeilor.
Psoriazis:

în analizele făcute în secreţiile bolnavilor ca şi în sângele lor, au fost găsite trichomonade.
Carii/ Paradontoza:
Trichomodanele bucale se stabilesc cu predilecţie în gingie. Periuţa de dinţi nu ajunge la ele. În special atunci când sistemul imunitar este slăbit, după citostatice sau iradiere, trichomonadele devin active şi creează paradontoza şi carii. Aceste forme de paraziţi au fost observate la microscop de Lebedwa. Paradontoza gravă se lasă tratată uşor cu o tinctura de  metronizadol.
Colita:

Trichomonadele intestinale sunt declansatoare a mai multor boli intestinale. Acestea au fost descoperite deja în 1926 şi pot fi responsabile de hemocolita, colita, enterocolita şi colecistita.
       Care sunt criteriile principale după care Tamara Lebedewa face legătura dintre cancer şi trichomonade.

Cercetătoarea a stabilit lucrurile comune în modul următor: Creştere haotică, adică multiplicarea celulelor, nu se supune  mecanismelor regulatorii din organism. Proliferare – împărţire de celulă asimetrică. Celulele omeneşti se multiplică simetric, adică dintr-o celulă se nasc două celule fiică, exacte. Polimorfism – Luarea de forme diferite: ca urmare a împărţirii celulelor în mod asimetric, celulele pot lua forme diferite, au mărimi diferite, pot să aibă mai mulţi nuclei de celulă şi conţinut genetic diferit. Din tumori /colonii, celule independente se pot răspândi prin corp pentru a stabili colonii în alte părţi ale acestuia.
          Tricomonadele pot să pătrundă în vasele sanguine şi în ţesuturi şi să le traverseze. Structurile de colagen ale celulelor sunt dizolvate  cu ajutorul enzimei Hyaluronidaza/Kollageneza. Această enzimă este produsă de trichomonade. Aceste enzime sunt folosite (din păcate) şi ca mijloc de aceelerare a resorbţiei în infuzii şi injecţii. După puncţii şi extirparea chirurgicală a tumorilor, care sunt urmate de citostatice, cancerul devine mult mai agresiv decât înainte. Datorită slăbirii sistemului imunitar prin citostatice (sau iradiere), răspândirea tricomonadelor în corp este uşurată.
         Structura ţesutului tumorilor cancerigene nu are insuşiri caracteristice ca şi complexitate, polaritate, nemişcare ca şi multiplicare în Basalschicht. La tumori creşterea se face în părţile exterioare, la margini. Fiindcă, culturile de trichomonade sunt formate din celule independente, ele sunt neordonate şi nepolare. Creşterea lor are loc la marginile  coloniilor şi ele pot să pătrundă ţesuturile învecinate.

Celulele din tumorile cancerigene ca şi trichomonadele elimină cantităţi mari de toxine care otrăvesc organismul. Trichomonadele există în forme şi mărimi diferite. în tumori ele se pot găsi deseori amestecate cu celulele umane. Datorită acestui lucru se pot explica multiplele feluri de tumori care s-au întâlnit până în prezent.

La celulele canceroase s-a observat des metabolismul anaerob (lipsa de oxigen), a glicolizei, în timp ce celulele normale se folosesc de oxigen pentru  a transforma proteinele. Acest proces este tipic trichomonadelor, care par să existe de mai mult de 800 milioane de ani, când atmosfera nu conţinea oxigen (n.t.această teorie anaerobă este o explicaţie, dar una foarte proastă, deşi aparent logică, căci dacă ar fi existat trichomonadele acum 800 de milioane de ani, atunci ele nu ar fi avut cu ce să se hrănească, având în vedere că fără oxigen nu pot exista celule. Căci fără gazdă, nu poate exista parazit.

Explicaţia adevărată este că aceşti  paraziţi trebuie să existe aşa cum sunt şi nu s-au dezvoltat la întâmplare ci ca orice fiinţă, ele toate au fost create de Dumnezeu cu un anumit scop. Dar cum poate un protozor unicelular să ştie să producă o substanţă care să dizolve celula umană pentru a pătrunde în ea, când la oameni le-au trebuit 6000 de ani şi au reuşit aceasta de fapt copiind aceste protozoare ????)

Tumorile şi trichomonadele supravieţuiesc la temperaturi sub zero grade şi diferenţe de temperaturi de mai mult de 30 de grade. Celulele omeneşti nu supravieţuiesc acestui lucru. Tumorile şi trichomonadele supravieţuiesc unui tratament cu pepsină şi trypsină, enzime pentru digestia proteinelor. Celulele omeneşti nu supravieţuiesc acestui lucru.
Teoria Tamarei Lebedewa arată că toate celelalte teorii sunt greşite ? Nu. Dimpotrivă, ea le explică pe acestea. Cu  ajutorul descoperirilor ei, se poate înţelege mai bine mecanismul cancerului şi însuşirile sale. Acum se ştie cine este duşmanul cu care avem de a face. Este important pentru toate terapiile de a cunoaşte însuşirile tricomonadelor şi comportamentul lor în organism ? Asta este totul ? Nu! Tamara Lebedewa a căutat ani în şir şi soluţii împortriva cancerului. A vorbit cu mulţi oameni, a făcut cercetări în bibliotecile din Moscova, St. Petersburg , Novosibirsk şi Krasnojarsk pentru a găsi remedii naturale pentru prevenirea cancerului şi ajutorarea vindecării în caz de îmbolnăvire cu toate bolile enumerate mai sus.
În afară de asta, ea a stabilit un program de curăţire a corpului în patru trepte.
1. Curăţirea organismului de toxine şi reziduuri
2.
Aprovizionarea organismului cu vitamine, minerale şi elemente nutritive

  1. Curăţirea corpului de trichomonade şi alţi paraziţi
    4. Întărirea sistemului imunitar

 

Acest program de curăţire şi întărire a fost făcut mai degrabă pentru condiţiile ruseşti, unde oamenii, altfel decât în ţările industrializate – se duc în natură pentru a-şi procura ei înşişi mijloacele necesare. Pentru condiţiile din Germania , acest proces este prea lung şi prea complicat. El trebuie restructurat pentru a putea foloşi produse care se pot găsi gata de cumpărat. Câteva produse se  gasesc deja.
Unde trebuie să fie  introduse descoperirile Tamarei Lebedewa în medicina naturistă ?
             La ce pot contribui aceste descoperiri şi la ce nu ? Nu exista o terapie prefabricată. Tamara Lebedewa propune multe posibilităţi cu care se pot trata cancere diferite şi ea dovedeşte că are cunoştinţe vaste. Însă aici încă se mai poate cerceta. Aceste cercetări trebuie să provină de la noi descoperiri. În acest fel se pot creea noi şi interesante terapii. Deosebit de important este faptul că există deja un şir de terapii alternative de cancer, care funcţionează şi care lasă mult în urmă tratamentele medicinei clasice.
Aceste terapii alternative se pot rafina şi îmbunătăţii pe baza rezultatelor cercetărilor. Lucrările Tamarei Lebedewa au aratat pericolele mari pe care le aduc   paraziţii din corp precum şi soluţii de a le preveni şi a le elimina. Foarte valoroasa este diagnosticarea folosită. Lebedewa foloseşte mostre de sânge colorate ca şi sânge viu pe care le analizează la microscopul de câmp întunecat . Ea poate să dea indicaţii despre starea şi calitatea sângelui. În acelaşi timp Lebedewa are experienţă şi la lucrul cu microscopul fluorescent.
Descoperirea trichomonadelor ca patogen cancerigen deschide larg posibilităţile medicinei de a preveni şi învinge bolile. După o cercetare de mai multe decenii, s-a aflat în sfârşit cine este duşmanul şi factorul fizic care creează cancerul!
De ce Lebedewa nu dovedeşte asta la toţi ? Asta ea a făcut-o deja! Problema este ca nimeni nu  doreste sa vadă aceste dovezi. Cu excepţia oamenilor care sunt deschişi să se ocupe cu posibilităţile noi şi a celor care au curajul să verifice o teorie care are potenţialul de a revoluţiona medicina clasică. De asemenea, cu dovezile găsite de Lebedewa se vor ocupa şi toţi cei care caută alternative adevărate împotriva cancerului.

Lebedewa şi-a încheiat lucrul cu bravură. Şi ea ar dori să instruiască şi să indrume şi pe alţi cercetători în descoperirile ei şi să le arate cum lucrează coloniile de trochomonade (tumorile cancerigene). Acest lucru nici nu dureaza mult şi nici nu este greu de învăţat. Aici nu este vorba de a le arăta oamenilor „Aşa trebuie făcut!“. Ci mai degrabă ca oamenii să fie invitaţi să arunce o privire într-un cerc sigur care le dă posibilitatea să nu-si piardă onoarea. Căci cei mai mulţi care încă mai ţin la teoria veche a cancerului o fac cu conştiinţa împăcată că fac bine. În occident acest lucru are acelaşi efect. Oamenii  trebuie informaţi printr-un canal paralel ce are de spus Tamara Lebedewa. În acest fel se poate realiza succesul unui tratament revoluţionar.

Doamna Lebedewa este o mesageră şi mesajul ei este simplu: “cele mai grave boli sunt produse de trichomonade”.
Tamara Lebedewa recomandă pacienţilor cu boli cauzate de trichomonade, după ce a studiat efectele lor asupra coloniilor de trichomonade, urmatoarele remedii naturale (interesant este că aceste remedii sunt de fapt bine cunoscute, mai ales cititorilor acestui site, caci ele au fost recomandate în cărţile cu provenienţă divină scrise de Jakob Lorber si Hildegard von Bingen):
#) mujdei de usturoi cu ulei presat la rece (nu rafinat!)
#) boabe de ienupar ( mestecate crude şi ceai din ele)
#) suc de răchiţea (Vaccinium oxycoccos) care este un soi de afin (Crannberry, Moosbeerensaft )
#) suc de pelin alb (Wermut) -sau, înrudite sunt
#) afinele şi merişorul; amandouă plantele sunt recomandate şi de Hildegard von Bingen la mai multe boli. Folosirea acestior remedii trebuie bineînţeles făcută cu dieta alimentară corespunzatoare şi ceaiuri de curăţire, pentru ca toxinele şi paraziţii să poată fi eliminaţi din corp.

Tamara Lebedewa descrie şi o metoda bine cunoscută: clătirea îndelungată a gurii, dimineaţa, cu ulei de floarea soarelui (nerafinat). Pana acum se credea ca prin aceasta metoda se elimina toxine din corp. Însă Lebedewa explică şi că uleiul de floarea soarelui deţine 38% acid liponic care este un stimulant în creşterea trichomonadelor. Uleiul se foloseşte ca momeală pentru trichomonadele bucale, care sunt eliminate odată cu scuiparea uleiului. În afară de asta substanţele toxice eliminate de trichomonade se dizolvă în ulei şi sunte eliminate şi ele odată cu acestea. Cura de clătire cu ulei este mult mai eficientă în curăţirea organismului decât se putea ghici până acum.
Sursa Site-ului unde a fost publicat materialului îmi este necunoscută…,deşi am căutat pe internet. Dar nu mă miră că a fost şters articolul… (sau poate nu…). Poate deranja foarte multă lume…. ADEVĂRUL !