2 thoughts on “Free energy : Conferinţa de presă a lui KESHE („A Treia Întâlnire pentru PACE cu Ambasadorii Lumii”) de la ROMA, din 16 octombrie 2015

 1. Energia liberă trebuie folosită doar în scopuri paşnice. Pentru aceasta e nevoie de colaborare şi acţiuni comune la nivelul tuturor naţiunilor Pământului, de Pace şi Înţelegere !!!

  Deci, simpla punere la dispoziţia omenirii a acestei tehnologii, fără a se încheia un acord global în prealabil, de utilizare în mod paşnic a acesteia, de control al ei, nu va însemna bunăstare şi pace pentru omenire, ci război şi distrugere, de distrugere a Pământului !
  Omenirea a atins nivelul de cunoaştere în care poate realiza această tehnologie, dar nivelul de conştiinţă, de evoluţie spirituală este mult sub nivelul necesar pentru a fi stăpânită, pusă în slujba bunăstării şi păcii….
  Mai marii lumii cunosc această tehnologie şi o folosesc deja petru a se înarma .. altfel.
  Nu ştiu dacă mai poate fi ţinut sub cotrol acest “mare avantaj “, accesul liber la surse de tehnologie pe baza “free energy”.
  Trebuie privite global, puse laolaltă toate avantajele şi dezavatajele… Stăm pe un butoi cu pulbere ce nu mai poate fi controlat…
  Ori va fi unitate de vederi şi aplicare cotrolată, în scopuri paşnice a acestei noi tehnologii,… ori… (cred că nu trebuie să existe variate pentru acest al doilea “ori”, ca omenirea să poată merge înainte ).

 2. Free energy
  Conferinţa de presă a lui KESHE („A Treia Întâlnire pentru PACE cu Ambasadorii Lumii”) de la ROMA, din 16 octombrie 2015
  http://burebista2012.blogspot.ro/2015/10/conferinta-de-presa-lui-keshe-treia.html

Comments are closed.