11 Septembrie - Zi de reamintire a prezenței terestre a Doamnei Tuturor Popoarelor

11 Septembrie – Zi de reamintire a prezenței terestre a Doamnei Tuturor Popoarelor

11 Septembrie - Zi de reamintire a prezenței terestre a Doamnei Tuturor PopoarelorParamahansa Yogananda afirma în cartea “În căutarea eternității”, vol.1, cap. 29, intitulat “Se va întoarce Iisus” :
“Mulți prezic a doua naștere a lui Hristos. Alții cred că adevăratul Iisus încă nu a venit. Însă Iisus a fost pe această planetă. Acestea sunt fapte. Dacă viața sa ar fi fost doar un mit, așa cum spun unii, influența sa nu ar fi rezistat atât de multe secole. Chiar dacă a fost crucificat, misiunea sa a fost continuată de oamenii din întreaga lume…Fiecare sfânt care a trăit pe Pământ a contribuit la îndeplinirea dorinței Lui Dumnezeu de înălțare și realizare spirituală a tuturor copiilor Săi.         
 Marii iluminați vin cu două scopuri: să inspire și să lumineze mase mari de oameni; și să-și pregătească câțiva discipoli care să ducă mai departe munca începută de el. Aceștia din urmă reprezintă adevărata familie a maestrului și constituie solul în care el plantează semințele vieții spirituale. Iisus a avut 12 asemenea apostoli – de asemenea și alții …Fiecare maestru iluminat încearcă să dea naștere unei comunități care să se afle în comunicare permanentă cu Dumnezeu. Cu toate acestea, fiecare mare maestru lasă în urma sa câte o “simfonie neterminată”. Datorită acestui lucru, învățătorul trebuie să revină pentru a-și completa munca – dar timpul când se va întâmpla acest lucru depinde doar de Dumnezeu…
Iisus a vindecat foarte mulți oameni, dar foarte puțini au apreciat aceasta. Iar el obosise să vindece doar rănile fizice; dorea să-i vindece pe oameni spiritual, să îi facă să Îl cunoască pe Dumnezeu – Vindecătorul Suprem. El le-a dorit binele, dar oamenii l-au crucificat; astfel munca Sa nu a fost dusă la capăt. Acesta este motivul  pentru care va trebui să revină lângă noi. Toți marii avatari revin pentru a elibera cât mai multe suflete. Chiar dacă au atins perfecțiunea, dorința ca și alții să devină precum ei nu a fost împlinită și sunt nevoiți să se întoarcă…
Marile suflete se vor reâncarna. Dumnezeu le-a oferit individualitatea și un rol divin de jucat. Și ei trebuie să își îndeplinească munca, deoarece Îl iubesc. Vor veni pentru că în lume sunt mii de frați și surori care se cufundă din ce în ce mai adânc în mlaștina suferinței și iluziei. Iisus și toate marile suflete vor reveni lângă noi, pentru a duce cât mai multe suflete la El. Deoarece totul este pentru El și al Său”.

        E timpul ca lumea să știe faptul că Doamna Desanca Nicolai nu este doar un Spirit Înalt, deosebit. Este o LUMINĂ a Cerului ce a coborât pe Pământ din cele mai înalte sfere, din DIVIN.  Este mult mai mult decât unul dintre vindecătorii pământeni cunoscuți, nu suportă comparație.

        Este LUMINA desprinsă din TREIME, a Treia parte din TREIME, este A TREIA PERSOANĂ A SFINTEI TREIMI (Dumnezeu Tatăl, Dumnezeu Fiul, Dumnezeu Duhul Sfânt).  Este DUHUL SFÂNT ÎNTRUPAT PE PĂMÂNT, ESTE A DOUA VENIRE A DOMNULUI PE PĂMÂNT.

      Vindecările au fost cea mai mică misiune pe care Doamna Desanca a avut-o pe Pământ. Este un trimis, ca și Domnul Iisus acum 2000 de ani. A făcut și vindecări, miracole ar putea spune medicina, ce au rămas ca mărturie a puterilor sale. Dar marile înfăptuiri au fost atunci când Pământul (credeți sau nu…puțin contează!) a fost salvat prin intervenția SA și a CELOR DE SUS, A FRAȚILOR NOȘTRI CELEȘTI.  S-a lucrat și se lucrează și acum la  salvarea/transformarea Pământului, ridicarea sa la un alt nivel vibrațional, fără ca omenirea să resimtă dramatic această schimbare.

       Trăim din nou vremea puterii cuvântului. A Judecății prin care Dumnezeu Tatăl își purifică a SA Creație. În scrierile sale (în Poemele sale- mesaje pentru oameni, povestea vieții sale, mărturiile oamenilor precum  și în înregistrările audio – video lăsate nouă) aceste adevăruri  sunt bine conturate. Studiați-i opera și veți înțelege mai mult din ce a însemnat Venirea Doamnei Desanca pe Pământ. Venirea Duhului Sfânt a fost profețită pe Pământ:

“Nu vă voi lăsa orfani, Mă voi întoarce la voi…”
” Dar Mângâietorul, adică Duhul Sfânt, pe care-L va trimite Tatăl, în numele Meu, vă va învăța toate lucrurile, și vă va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.”
“…Mă duc, și Mă voi întoarce la voi. Dacă  M’ați iubi, v’ați fi bucurat că v’am zis: ‘Mă duc la Tatăl’, căci Tatăl este mai mare decât Mine.”
“Și v’am spus aceste lucruri acum, înainte ca să se întâmple, pentru ca atunci când se vor întâmpla, să credeți.” ( Biblia – “Ioan” 14: 15, 16, 17, 18, 26, 29)
„Când va veni mângâietorul, pe care-L voi trimite de la Tatăl, adică Duhul adevărului, care purcede de la Tatăl, El va mărturisi despre mine” (Biblia – „Ioan” 15:26)
„Totuși vă spun adevărul: Vă este de folos să Mă duc; căci dacă nu Mă duc Eu, Mângâietorul nu va veni la voi; dar dacă Mă duc, vi-L voi trimete” (Biblia – „Ioan”:16:7)
„Mai am să vă spun multe lucruri, dar acum nu le puteți purta” (Biblia – „Ioan” 16:13)
„Când va veni Mângâietorul, Duhul adevărului, are să vă călăuzească  în tot adevărul; căci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit, și vă va descoperi lucrurile viitoare.”
„El Mă va proslavi, pentru că va lua din ce este al Meu, și vă va descoperi.” (Biblia – „Ioan” 16: 13, 14).

https://lotusulalb2.ro/lotus/profetii-depre-romania-si-a-doua-venire/