Misterele Atlantidei …

       

Atlantis Map Image Result For Map Of Atlantis Mysterious Strange Interesting – Maps on US

Hartă a lui Athanasius Kircher, cu Atlantida în mijlocul Oceanului Atlantic. Din Mundus Subterraneus, Amsterdam, 1669. Harta e cu sudul în sus.

   

             Despre Atlantida sunt scrise peste 10000 de cărți și multe alte materiale cu caracter de popularizare multimedia (video, audio). Multe date coincid până la a fi identice, de aceea se crede că a venit timpul ADEVĂRULUI,  aflării marilor « secrete » ale dispariției acestei infloritoare civilizații. Mulți sunt curioși a afla localizarea ei pe globul terestru și pentru aceasta fac fel și fel de investigații, explorări de mesaje culese cu ajutorul mediumurilor de captare a informațiilor din astral, din arhiva akhașa, aceasta fiind păstrătoarea informațiilor, a memoriei universului și în plan terestru a istoriei adevărate a acestui Pământ.

 Cred că important este, de fapt, motivul dispariției acestei civilizații. De ce ? Pentru că evoluția ei tinde să se identifice cu cea a civilizației terestre actuale !!

         …Și ar fi benefic pentru omenire să nu repete experiența  acelei civilizații terestre.

Iertarea…, grația Divina pot fi realități atâta timp cât omenirea merge pe drumul corect, acceptat de Divinitate. Atunci când drumul evoluției civilizatiei  duce într-un sens greșit, al utilizării tehnologiei avansate pentru scopuri de dominare, de distrugere pe cale militară, Divinitatea va opri evoluția acelei civilizații pentru simplul fapt că ea nu numai că își produce rău sieși, ci și pentru faptul că ea pertubă liniștea Universului, influențează și împiedica dezvoltarea armonioasă, benefică a altor civilizații. Spirite atlante trăiesc și astăzi întrupate pe Pământ.

        Edgar Cayce vorbește în lecturile sale despre « controlul » lucrurilor din Atlantida. De ce nu s-ar vorbi despre acest lucru dacă reâncarnarea este un fapt real, iar tehnicile sunt pur și simplu redescoperite de către cei care le-au inventat inițial. Într-un atricol din « Virginina Pilot », publicat în 1966, doctorul Heath, de la universitatea din Tulane, afirma :

« Datorită unor tehnici și agenți chimici care permit controlul creierului, va fi poate posibil să ghidăm indivizii și masele și să facem asta fără știrea lor și fără nici cea mai mică cooperare a victimelor. Nu este subiectul unui roman de anticipație. Chiar am ajuns aici…»  Au trecut de atunci peste 50 de ani, vă dați seama cât au avansat aceste tehnici aflate atunci la un stadiu incipient !!!

Edgar Cayce a fost un adevarat profet, de aceea și lecturile sale sunt importante  pentru viitorul omenirii. Când divinitatea vorbește prin profeți înseamnă că ea întinde o mână de ajutor omenirii. Dacă această mână este prinsă sau nu de omenire depinde…

       În lectura : 5753 – 2 Cayce avertizează că este un păcat să nu folosești cunoașterea pe care o ai ….dar… :

« Nu folosi cunoașterea numai în propriile scopuri. Amintește – ți de Adam. Nu încerca să obții ceea ce nu-ți va servi să construiești, ceea ce nu va spori câmpul experienței tale, ceea ce nu va putea să-i ajute pe cei alaturi de care trăiești în fiecare zi. Nu încerca să-ți impui cunoștințele celorlalți prin forță sau presiune, ca să-i impresionezi. Cunoașterea în sine nu este nimic, dacă nu produce roade. »

Cât privește localizarea continentului Atlantida, Cayce afirma în lectura 364 – 3 :

« Continentul Atlantida ocupa o poziție situată între Golful Mexicului, pe de o parte, și Marea Mediterană, pe de altă parte. Vom  găsi dovezi ale existenței acestui continent pierdut în Pirinei, în Maroc, în Hondurasul britanic, în Yucatan și Statele Unite.  Au rămas unele emergențe…care, într-o anumită epocă, au făcut probabil parte din acest mare continent. Indiile Occidentale britanice sau insulele Bahamas fac parte dintre aceste vestigii. Dacă am face sondaje geologice în aceste insule, sau în « Curentul Golfului » și mai ales în Bimini, se vor găsi cu siguranță dovezi determinante. »

Aceasta lectură situează continentul Atlantida, sau insulele Atlantidei, în mijlocul Oceanului Atlantic.

Citate extrase din cartea « Atlantida » de Edgar Cayce.