2 thoughts on “Oraşele de lumină…

 1. Comentariul unei prietene:
  “ …Aţi observat că de mai bine de un an (atunci am început eu observarea) cerul este foarte luminos noaptea? “
  Există un fel de lumină, uneori cu irizaţii de diverse culori, care nu are nici o legatură cu fenomenul de Lună plină.

  În genere, sunt două straturi noroase, primul start (cel pe care noi îl vedem), urmând ceva mai sus un altul, despărţite fiind (cele două straturi), de o zonă neutră, mai luminoasă, mai intensă, etc.
  Fenomenul cu lumina de noapte există de ceva timp, primul start astral, întinzându-se de la nivelul Terrei şi cam pâna la 10 km. înalţime (aşa erau înainte).
  Între timp, straturile s-au apropiat mult unele de altele, distanţa dintre primul start şi cel de al doilea strat etc., scăzând – între ele existând acea zonă neutră. Dar este posibil chiar să se fi unit cateva straturi intre ele si atunci fenomenul să fi apărut datorită acestei uniri, ori apropieri.
  Dacă stai să priveşti cerul mai mult timp (chiar dacă există nori ), vei vedea că la un moment dat norii dispar, apărând culoarea existentă pe primul start astral, apoi dacă continui cu privitul, vor dispare una dupa alta şi celelate straturi, până ajungi la culoarea albastru deschis, apoi bleumarin şi de aici poţi merge pâna la violet, etc.
  Acest fenomen, întâmplându-se dacă laşi mintea să nu intervină, ea fiind doar un observator neutru şi atât.
  După ce te obişnuieşti cu această stare, poţi pătrunde pe celelalte frecvenţe, având diverse revelaţii, putând să îţi dai seama că planeta există prin frecvenţe suprapuse, având viaţă pe mai multe nivele frecvenţiale, frecvenţe care pot să se apropie atât de mult, încât să devină vizibile.
  Acestea, sunt net diferite de frecvenţele astrale, care există în paralel – de aici persoane care s-au trezit că trec într-un alt timp, unde trăiesc oameni reali şi etc.
  Acum, nu ştiu să vă spun dacă fenomenul a apărut în urma experimentelor făcute la CERN, ori au altă conotaţie.
  Pentru aceasta, ne trebuie o stare suficient de neutră pentru a ne “băga nasul” să vedem despre ce este vorba. Cum în ultimul timp ne-am tooot băgat nasul în atâtea programe terestre, care se derulează chiar acum şi care au o frecvenţă destul de joasă, avem nevoie de ceva timp pentru a ne putea detaşa complet de astfel de programe.
  De aceea am pus accent pe meditaţie şi conştientizări, pentru că astfel devenim stăpâni pe energia noastră, nemairisipind-o în programe “retro”, ce nu ne aduc nici un folos, ci ne vlăguiesc.
  Cert este însa că există clar un anume fenomen, fenomen care sigur precede ceva anume…” Lenuţa O.

 2. În ziua de 7 octombrie 2015, mii de oameni au văzut pe cerul localității Guangdong din China, un oraș plutitor. Evenimentul a creat o isterie de proporții și a făcut înconjurul lumii.
  Din neant, un oraș plutitor a apărut pe cer. Mii de oamenii din Guangdong, China au rămas șocați atunci când au privit spre cer și au văzut cum un întreg oraș, cu blocuri și străzi plutește în voie prin aer.
  A fost numit „orașul misterios” pentru că nu se știe de unde a apărut și nici ce căuta pe ceruri.
  Evenimentul a creat numeroase controverse… Citeste mai mult aici:
  http://www.efemeride.ro/oras-gigant-necunoscut-a-fost-filmat-cum-plutea-pe-cer-in-china-video

Comments are closed.