Schimbarea ADN – ADN-ul se modifică. O nouă formă a omului? 

[Dupa cum am aratat în articolul Centura fotonica, întreg sistemul solar intra într-o zona galactica în care exista o energie spatiala cu o frecventa mai înalta. Ce implicatii are aceasta adevarata “baie” energetica? Dr. Berrenda Fox furnizeaza dovezi ale modificarilor ADN-ului si a celulelor în acest interviu acordat Patriciei Resch. Dr. Fox a dovedit prin teste de sânge ca unele fiinte au dezvoltat noi lanturi în ADN.

Patricia Resch: Care sunt schimbarile ce se petrec în momentul acesta pe planeta, si cum sunt organismele noastre afectate?

Dr. Berrenda Fox: Exista schimbari majore, mutatii care nu s-au mai petrecut, dupa geneticieni, de când se presupune ca viata s-a ivit din apa. Câtiva ani în urma, în Mexico City a fost o conventie a geneticienilor din toata lumea, si subiectul principal a fost legat de schimbarile care se produc la nivelul ADN-ului. Ni se întâmpla cu siguranta o transformare evolutiva, numai ca înca nu stim în ce anume ne transformam.

PR: Cum este aceasta schimbare de ADN?

Dr.Fox: Fiecare are o spirala dubla de ADN. Ceea ce noi aflam acum este ca exista si alte spirale care s-au format. În interiorul spiralei duble exista doua filamente (lanturi) de ADN rasucite într-o spirala. În întelegerea mea, noi vom dezvolta douasprezece spirale. În aceasta perioada, care pare ca ar fi început cu 5 pâna la 20 de ani în urma, am fost transformati prin mutatii. Aceasta este explicatia stiintifica. Este o mutatie a speciei noastre în ceva nou pentru care rezultatul final nu es 11211j915l te înca cunoscut.

Schimbarile nu au fost facute publice, deoarece comunitatea stiintifica se teme sa nu înspaimânte populatia. Totusi, oamenii se schimba la nivel celular. Lucrez cu copii, chiar acum cu trei care au 3 spirale de ADN. Mare parte dintre oameni stiu si simt asta. Multe religii au vorbit despre aceasta transformare si acum ea devine realitate, în moduri diferite. stim ca este o mutatie pozitiva chiar daca fizic, mental si psihologic poate fi înteleasa gresit si poate înspaimânta.

PR: Acesti copii prezinta caracteristici diferite de ceilalti copii?

Dr.Fox: Acestia sunt copii care pot muta obiecte în camera doar concentrându-se asupra lor, sau pot umple pahare cu apa doar privindu-le. Sunt telepatici. Poti sa te gândesti ca acesti copii ar fi angelici sau supraumani, dar nu sunt. Eu cred ca ei sunt ceea ce vom deveni noi, ca specie, în câteva decade.

PR: Crezi ca asta ni se va întâmpla tuturor?

Dr.Fox: Sistemele noastre imunitare si endocrine sunt cele mai bune evidentiatoare ale acestor schimbari. Acesta este unul dintre motivele pentru care lucrez la cercetari din domeniul testarii si terapiei imunologice. Câtiva adulti pe care i-am testat au de fapt înca o spirala de ADN în formare. Câtiva o au chiar si pe a treia. Acesti oameni trec printr-o multime de modificari majore care se petrec în constiinta si în organismul lor, pentru ca de fapt cele doua sunt una. În opinia mea, Pamântul si orice exista aici îsi înalta vibratiile. Multi dintre copii recent nascuti au trupuri care sunt luminatori magnetici. Aceia dintre noi care sunt mai în vârsta si aleg sa se schimbe trebuie sa treaca prin multe transformari fizice.

PR: Ce anume cauzeaza transformarea în organismele nascute cu cele doua lanturi normale de ADN?

Dr.Fox: Cel mai usor mod de a produce mutatia ADN-ului nostru este printr-un virus. În consecinta, virusii nu sunt neaparat rai. Virusii traiesc doar în tesuturi vii. Virusii ADN-ului, cum ar fi Epstein Barr sau Herpes #6 schimba structura celulara. Virusul HIV nu este un virus al ADN-ului. În loc sa transforme organismul, el îl devoreaza. Cei mai multi dintre oamenii care trec prin acest proces si ies de partea cealalta a valului, cum s-ar spune, au o noua profesie, un nou mod de a gândi, sau cel putin un început al unui nou mod de viata.
Chiar daca ei se pot simti bolnavi, obositi, sau deznadajduiti la un moment dat, acesta e un dar. Li s-a acordat o sansa de a-si schimba structura ADN-ului si organismul într-unul mai sanatos, mai luminos, ceea ce-i poate integra în noua generatie. Asa cum înteleg eu, vom putea desavârsi acest proces pâna în anul 2012.

Modificari în ADN si remediile lor

Susanna Thorpe-Clark a scris un articol intitulat “Viziunea întreaga” în care dezvolta implicatiile schimbarilor ADN la fiintele umane. Iata mai jos un extras din acest articol:

În prezent ne modificam structura ADN (care are acum 2 spirale), de tip vechi, într-una noua, ce va cuprinde mai multe spirale întrepatrunse. Dar nu numai noi, oamenii, ne schimbam. Întreaga viata de pe planeta sufera aceleasi modificari, pregatindu-se pentru o noua stare de existenta.

Noile conditii necesita sa renuntam la vechile concepte mentale si emotionale, numite “de vibratie joasa”. Ca si moartea, renuntarea la vechile concepte este foarte importanta în procesul de schimbare, de evolutie umana. Astfel ca trecerea la un nou mod de viata ne cere sa renuntam la modul actual de a vedea lucrurile, la modul de a forma relatii interumane. Mai ales ca majoritatea modelelor curente nu pot face fata la noile conditii de viata. Nu e de mirare deci ca exista deja foarte multa frica, anxietate, neliniste în legatura cu viitorul nostru, mai ales ca deja aceste schimbari au început sa se simta, desi multi dintre noi nu le putem constientiza. De asemenea, modificarile fiziologice ale corpului uman încep sa se intensifice si din aceasta cauza apar diverse simptome temporare.

Unele dintre acestea sunt:
1. simptome gen raceala (febra, transpiratie, dureri osoase sau articulare) dar care nu raspund la tratamentul clasic;
2. Migrene, dureri de cap care nu se amelioreaza cu tratamentul clasic;
3. Ameteala, palpitatii, tiuituri în urechi, senzatia ca întreg corpul vibreaza interior (mai ales noaptea);
4. Spasme musculare (involuntare), dureri de spate, pierderea puterii musculare a bratelor (datorate schimbarilor în sistemul circulator);
5. Respiratie greoaie sau zgomotoasa;
6. Modificari în sistemul limfatic si în cel imunitar;
7. Oboseala nejustificata, tendinta de a dormi mai des decât în mod normal;
8. Unghiile si parul cresc mai repede decât în mod normal;
9. Episoade depresive fara motiv, fascinatia trecutului (relatii, evenimente, oameni);
10. Tensiune, neliniste, stress (senzatia ca ceva se petrece dar nu stii ce).

Multe dintre aceste simptome sunt prezente la foarte multi oameni. Majoritatea dau buzna la medicul lor dar afla cu stupoare ca totul e în regula. Toate aceste simptome sunt doar temporare, dispar de la sine si indica faptul ca aceste modificari fiziologice sunt în plina desfasurare.

Remedii pentru noile simptome

Încrâncenarea si lupta nu vor duce decât la cresterea si agravarea simptomelor. Trebuie sa lasati corpul sa îsi poarte singur de grija, stie sa o faca foarte bine. Daca sunteti obosit, odihniti-va si dormiti. Consumati multa apa de izvor, pentru ca în aceste momente corpul se purifica si elibereaza toxine mai intens decât pâna acum.

Nu trebuie sa intrati în panica. Nu veti muri, e vorba doar de o schimbare fiziologica si subtila a corpului. Totusi, daca nu sunteti siguri, apelati la un sfat medical, faceti analize si veti vedea ce e de facut. Daca trebuie sa urmati un tratament, preferati o abordare naturista, renuntati la medicamentele de sinteza chimica în favoarea remediilor naturiste care va vor ajuta mai blând sa treceti peste disconfort.

Acest proces de schimbare interioara este cunoscut sub numele de “Ascensiune”, pentru ca implica cresterea frecventei de vibratie specifica a corpului, ceea ce face sa apara aceste simptome temporare.

În aceste momente exista procese care se desfasoara în corp pentru a realiza schimbarile necesare adaptarii la noile conditii de viata. ADN-ul exista nu numai biologic, ci si în alte dimensiuni, pe alte frecvente de vibratie. Oamenii de stiinta cerceteaza ADN-ul uman si au învatat multe despre el. Dar ei înca nu sunt capabili sa înteleaga ca ADN-ul este mai mult decât atât, este semnatura personala armonioasa a fiecaruia dintre noi, valabila universal.

Daca ar fi sa auzim tonurile, sunetele generate de fiecare segment de ADN, am descoperi ca împreuna creeaza o colectie de frecvente armonioase, care este ca un identificator universal al fiecaruia. Nu mai exista nimeni care sa aiba aceeasi frecventa, identica, în tot universul. Astfel, se poate spune ca fiecare fiinta umana exista datorita rezonantei armonice cu structura informationala ADN.

Structura genetica opereaza ca un sistem de transmisie – receptie prin satelit. Fiecare componenta a ADN-ului rezoneaza specific pe o anumita frecventa de vibratie, iar acest ansamblu reprezinta de fapt conexiunea ta biologica si energetica cu toate lucrurile care exista, nu numai din mediul imediat înconjurator, ci chiar universal. Frecventele acestor componente genetice sunt foarte înalte, vibratiile lor sunt foarte fine. Practic, sunt lumina.

Modificarile care au loc în aceste momente în corp sunt o re-armonizare, o noua calibrare a frecventelor proprii la cele de referinta din întreg universul. Este vorba de procese de natura electrochimica si electromagnetica. În primul rand, relatiile de tip electrochimic dintre diferitele segmente de ADN se modifica ducând astfel la alte conexiuni între componentele ADN, formând un alt fel de spirala. Aspectele electromagnetice corespondente noilor legaturi electrochimice sunt de fapt cresteri ale frecventelor de vibratie specifice. În consecinta, întregul corp va avea o frecventa rezonanta mai înalta. Pe masura ce procesul cunoscut ca “Ascensiune” are loc, întreaga fiinta este deja pregatita (de pe “parcurs”) pentru a face fata tranzitiei.

Un alt fapt important, care apare ca urmare a acestei cresteri a frecventei specifice, este folosirea unei parti mult mai importante din creier. Se stie azi ca omul obisnuit nu foloseste mai mult de 10% din întreg potentialul creierului, astfel ca pe masura ce se realizeaza “Ascensiunea”, vor deveni operationale anumite zone din creier care au fost inactive timp de multe milenii, si care nu sunt raspunzatoare de modul rational de gândire ci de cel intuitiv si subtil de întelegere si actiune superioara.

Celebrele frecvente cerabrale (de tip alfa, gamma, etc) care sunt astazi cunoscute ca determinând starile mentale umane, au un rol important în acest proces de “acordare”. Undele de tip gamma sunt cele mai importante, ele fiind cheia catre celelalte realitati (subtile, invizibile). Aceste noi modele urmeaza un proces format din trei stadii.

Primul stadiu este denumit “initierea”. Este vorba de începutul folosirii intentionate a constiintei în afara corpului fizic. Odata cu acest proces apare si constientizarea celorlalte forme de realitate. A doua faza este “comuniunea”. Este vorba despre o adevarata interactiune si comunicare directa (non-verbala) în celelalte realitati dimensionale. Cel mai adesea va fi sub forma telepatica, dar continutul nu va fi cu mult diferit de cel obisnuit, din prezent. A treia faza este “ascensiunea”. Din acest stadiu al constiintei vei putea sa faci adevarate calatorii plecând din realitatea aceasta obisnuita, spre realitatea Superioara Ultima. Toate cele trei stadii trebuie experimentate gradat, pe rând, în ordinea expusa.

Pentru a realiza “Ascensiunea” nu e suficient si nici necesar sa te gândesti la ceva anume sau sa ai un anumit tip de emotie. Este o calatorie constienta. Este renuntarea la vechile modele comportamentale pentru a deveni cu adevarat liber în a alege noi moduri de interactiune cu ceilalti, cu celelalte realitati invizibile.

(Articolele si materialele de pe acest site pot fi preluate si publicate pe alte site-uri dar numai cu specificarea sursei si adaugarea unui link catre www.esoterism.ro)]

 

Sursa:    http://www.scritub.com/medicina/Schimbarea-ADN221191521.php

http://www.esoterism.ro