Secretul Carbonului 7 - Schimbarea ADN-ului ....si noi dezvăluiri !

Secretul Carbonului 7 – Schimbarea ADN-ului ….si noi dezvăluiri !

blue Earth
Vă mai amintiţi acest material din anul 2010 (pe care mulţi l-au luat ca pe o glumă)?
Iată-l:

In acest filmulet se spune:

“Premiile Nobel in anul 2010, pentru Chimie si Fizica au fost acordate pentru cercetarile legate de atomul de carbon. Premiul Nobel pentru Chimie a mers la trei oameni de stiinta, pentru dezvoltarea unui set de instrumente privind modificarea atomilor de carbon, in timp ce premiul pentru Fizica a fost primit de doi fizicieni rusi pentru studiul lor asupra proprietatilor remarcabile ale graphenelor – un element structural de baza a unor carboni alotropi, inclusiv grafit.
In timp ce se anunta Premiul Nobel pentru Fizica, Academia Regala Suedeza de Stiinte, a declarat: “atomii de carbon, baza tuturor formelor de viata cunoscute pe Pamant, ne-au surprins din nou.”
Ei nu-si dau seama cat de importanta este declaratia lor; pentru ca ceea ce am vazut in graphene este doar o mica parte din minunile de care este capabil carbonul. In special ceea ce ne asteapta in viitorul foarte apropiat!
Inainte de a dezvalui forma de carbon care va schimba fiecare aspect al vietii noastre, atat de complet si atat de drastic, aduc in atentia dumneavoastra evenimente legate de alte cateva stiri, din ultimele saptamani.
Recent a existat un val de ingrijorare in cercurile stiintifice cu privire la descoperirea influentei Soarelui asupra dezintegrarii elementelor radioactive pe Pamant. S-a constatat ca un anumit tip de emisii ciudate ale Soarelui cauzeaza mutatii pe Pamant. Influenta sa asupra ratelor de dezintegrare ale unor elemente cum ar fi Carbon-14, a fost deosebit de ingrijoratoare si neasteptata. Atomii de carbon, dupa cum s-a declarat anterior, sunt componenta de baza a vietii, asa cum o stim; iar Carbon-12 este forma cea mai abundenta de carbon pentru aproximativ 99% dintre toate formele cunoscute de carbon. Acesta este izotopul de carbon, care consta din 6 protoni, 6 electroni si 6 neutroni – deci 6-6-6. Va suna familiar?
Dupa oxigen, al doilea element cel mai abundent din corpul uman este Carbon-12. Prin incinerare corpul uman se intoarce in starea sa, de Carbon-12. Dupa hidrogen, heliu si oxigen, care sunt toate gaze, Carbon-12 este cel mai abundent element din Univers. Carbon-12 este, de asemenea, unul dintre cele 5 elemente care compun AND-ul uman. Astfel, Carbon-12 este intr-adevar, elementul cel mai important in ceea ce priveste viata, asa cum o stim astazi. Aceasta este, probabil, ceea ce se scria in Apocalipsa cu privire la numarul 666, care era numar de om (sau numarul fiarei). Acesta este numarul lui Carbon-12 care este baza corpului fizic al omului in legatura cu Universul fizic.
Acest lucru este deosebit de semnificativ daca intelegem ce se asteapta prin aceasta transmutatie de Carbon-12, care va conferi Omului puteri supraomenesti si care va aduce un progres tehnologic pana la redundanta completa.
Fiecare lucru are timpul sau: un timp pentru a descoperi, un timp pentru a sarbatori. Acum este timpul pentru a descoperi acest secret al tuturor secretelor, adica Secretul Alchimic al Pietrei Filozofale, care transforma, in sens simbolic, totul in aur. Secretul Elixirului Vietii. Secretul Ambrosiei, nectarul nemuririi !
Pana la urma, Secretul Ascensiunii, deoarece functia sa principala este de a ajuta la Inaltare si la formarea unui Portal spre dimensiunile superioare.
Secretul Carbonului-7!
Izotopul de Carbon-7, nedescoperit pana in prezent, are 6 electroni, 6 protoni si doar 1 neutron. Este un element echivalent al sistemului energiei Kundalini, precum si cubului lui Metatron.
Ca si elementul fier, care are capacitatea de a sustine un camp magnetic in jurul lui, Carbon-7 are capacitatea stranie de a crea campuri hiperdimensionale, cum ar fi campurile mentale. Astfel se pot amplifica gandurile, multidimensional, la fel cum Fierul si Cuprul pot amplifica intr-un transformator campurile magnetice.
Firesc, acest lucru se formeaza si in creierul adeptilor spirituali atunci cand acestia au experiente in afara corpului sau in timpul realizarii altor fenomene supranaturale, cum ar fi bilocatia, materializarea, etc. In timp se formeaza o stralucire, un halou (nimb de lumina) in jurul fiintelor extrem de evoluate, iar aceasta se datoreaza producerii in exces de neutroni, atunci cand Carbon-12 se transmute in Carbon-7, in interiorul creierului lor. Cu toate acestea, Carbon-7 se descompune foarte rapid in alte forme de materie; prin urmare este aproape imposibil de detectat acest element Carbon-7, direct in corpul uman.
Istoria si Religia ne-au oferit mai multe indicii cu privire la identitatea acestui minunat element, prin notatii criptice, simboluri si texte enigmatice. Aceasta ocultare a fost necesara pentru protejarea cunoasterii, deoarece, ajunsa in maini gresite, ar fi putut duce la distrugerea acestei planete. Aceasta este puterea sa !
Aceste riscuri predomina si acum, insa exista 2 motive principale pentru revelarea acestei cunoasteri in momentul de acum:
1. Suntem acum in pragul celei mai mari si importante schimbari prin care umanitatea a trecut vreodata. A venit timpul ca toate secretele sa fie descoperite, implicit acest secret care a fost pastrat o lunga perioada de timp. Natura a vorbit, prin diferite semne, anuntand ca timpul pentru ca acesta sa fie dezvaluit, a sosit.
2. Desi structura atomica si proprietatile acestui element minunat sunt relevate aici, este extrem de dificil de a sintetiza Carbon-7 intr-un laborator, in afara de scumpele acceleratoare de particule.
In sistemul Kundalini, aceasta configuratie 6-6-1 este reprezentata de partenerii de sex masculin si feminin, prin cele 6 chakre inferioare plus a 7-a chakra, Sahasrara, care este neutra.
In iudaism, Metatron, care este considerat a fi mediator a lui Dumnezeu, este adesea reprezentat printr-un cub format din 13 cercuri, din care 1 cerc central, inconjurat de 6 interioare si 6 exterioare.
In crestinism, Da Vinci, in Cina cea de Taina, infatiseaza un moment inainte de rastignirea lui Hristos si, ulterior Invierea si Inaltarea, infatisata de o reprezentare simbolica a configuratiei 6-6-1, adica cei 6 apostoli asezati de fiecare parte a lui Isus Hristos.
Este interesant de notat ca ambele energii Kundalini, Metatron si Hristos, sunt vehicule ale Maicii Domnului, chiar daca fac parte din sisteme spirituale diferite.
Toate acestea sunt stiute de civilizatiile avansate de dincolo de planeta noastra, care au fost uitate de noi, peste milenii. Eliberarea acestor informatii, in acest timp, este de asemenea menita sa accelereze Divulgarea Secretului. Aceasta cunoastere, are puterea de a amplifica mintea umana si va face ca toate progresele tehnologice si ale sistemelor economice sa devina complet redundante (adica sa contina informatii identice in mai multe parti ale aceluiasi sistem de informatii), deorece in timpul de manifestare al Abundentei care ne asteapta dupa 2012, tehnologia si banii nu vor mai avea nici o valoare.
In perioada post Divulgare mintea colectiva a Omului va suferi o schimbare cuantica expansiva. O masa critica a omenirii va trece de la o viata egocentric-materiala la o viata fara de ego, plina de iubire si spiritualitate. Activitatea Soarelui, in aceasta perioada, va duce la transformarea finala, care va fi transmutarea Carbonului-12 din AND-ul uman, in Carbon-7. Acest lucru va permite omului sa supravietuiasca dublului “cataclism” de schimbare a polilor si migrarii Noului Pamant spre dimensiunile superioare. “
Acum citiţi şi unul foarte actual (pe care îl puteţi traduce cu ajutorul uneltelor lingvistice de pe internet) şi veţi înţelege altfel fenomenele naturale în desfaşurare, iată-l:
Cosmic Energy and Disclosure 650

http://exopolitics.org/cosmic-energies-predicted-to-trigger-dna-changes-disclosure-events-in-september/

“Potrivit unor surse independente, Pământul se mișcă într-o regiune a galaxiei, care conduce la creșterea energiilor cosmice impactand soarele nostru și modificând ADN-ul uman. Se prezice ca acest lucru va conduce la mai multe schimbări în societatea umană, inclusiv dezvăluiri majore ale tehnologiilor avansate, programe spațiale secrete și ale vieții extraterestre. Dr. Simon Atkens este CEO al Advanced Forecasting Corporation și a făcut predicții uimitoare despre energiile cosmice care intra și impactul acestora. Printre acestea sunt:

… O accelerare și o creștere a energiei electromagnetice de la soare și altor energii cosmice care va construi în special de la sfârșitul lunii august la sfârșitul lunii septembrie în care se va determina, circa 23-24 septembrie, ceea ce el descrie ca o “schimbare de frecvență”, în conștiință.

El se referă la schimbări evolutive emergente din dezvăluirile din lumea agitata ca rezultat al energiei cosmice primite pe care acesta o descrie ca fiind o “unda X ‘:
.. O “undă a evoluției. Ce suntem pe cale de a afla la un nivel major, nemaiauzit în istorie la scară largă este adevăratul răspunsul la “Cine suntem noi?”, “De unde venim?”, Și “Care este scopul nostru?” . Planeta va decola în moduri incredibile. “

Potrivit Dr. Atkins, exercițiul Jade Helm, care a început la 15 iulie și rulează până la 15 septembrie are de fapt scopul de a obține informații cu privire la efectele energiilor cosmice primite în scopul de a gestiona mai bine schimbările pe care le declanșează in umanitate:

Simon afirmă că acest exercițiu este foarte mult legat de deplasarea frecvenței prin care stările joase unde exercițiile sunt efectuate se vor confruntă cu un câmp cu frecvență mai ridicată în iulie și august – scopul fiind de a învăța și gestiona efectele rezultate asupra populației de acolo înainte ca frecventele de stare superioara sa crească si mai mult în luna septembrie.

Dacă Dr. Atkins are dreptate, atunci serviciul de informații din SUA este conștient de efectele potențiale ale energiilor cosmice primite și ia măsuri pentru a gestiona acest lucru. Serviciul de informații din SUA, nu este, foarte probabil ,singura entitate globală conștienta de energiile cosmice ce vin si care iau măsuri pentru a gestiona acest lucru.

Predicția Dr Atken că o schimbare de frecvență va avea loc în septembrie intervalul de timp 23-24 este foarte importantă. Acesta este, de asemenea, momentul în care Papa Francis se va întâlni cu președintele Obama la Casa Albă (23 septembrie), și va vorbi în fața Congresului SUA (24 septembrie). Pentru pune capac , Papa Francis se va adresa unui grup de lideri politici ai lumii la Adunarea Generală a ONU Sept 25. Serviciul de informații propriu al Vaticanului este, de asemenea, foarte probabil conștient de aceste energii cosmice primite. E mai mult decât o coincidență faptul că, în același moment în care energiile cosmice primite sunt prezise sa atinga apogeul pe planetă, liderii religioși și politici cei mai puternici ai lumii se vor întâlni.Vaticanul pare a fi conștient de energia cosmică intrata și de efectul puternic de transformare pe care acesta il va avea asupra omenirii, și se pozitioneaza ca si cum ar conduce unda cosmică, ca să spunem așa.

Pentru un număr de ani, astronomii Vaticanului s-au aflat în fruntea speculațiilor științifice despre descoperirea vieții extraterestre. Astronomii, cum ar fi Guy Consolmagno (un iezuit ca și Papa Francisc) au pregătit drumul cu declarații îndrăznețe despre botezul extratereștrilor și despre compatibilitatea cu teologia catolică. Consolmagno a lucrat îndeaproape cu organizatii de știința din SUA, cum ar fi NASA și Biblioteca Congresului, unde a discutat despre botezul formelor de viața extraterestre.

Pe 27 octombrie 2014, Papa Francis a emis o declarație unde s-a referit la “ființe ale universului” (extratereștrii) ca o mare parte din planul evolutiv al lui Dumnezeu. Dacă a fost dezvăluit faptul că extratereștrii, mai degrabă decât un Dumnezeu atotputernic, au fost creatorii umanității prin genetica avansate, Papa ar putea pur și simplu acum susține că aceasta este o parte din planul lui Dumnezeu și nu o preocupare majoră pentru comunitatea religioasă.

O altă sursă independentă susține, de asemenea, că energiile cosmice primite au efecte profunde asupra ADN-ului uman și vor declanșa dezvăluiri majore. Corey Goode susține că a lucrat pentru programe spațiale secrete intre 1987-2007, și, mai recent, a fost numit în funcția de delegat al unui grup de extratereștrii numit Alianta Ființelor Sferice.

Potrivit spuselor lui Goode,Alianta Ființelor Sferice a apărut de ceva timp , aproximativ intre 2012-2013 cu sfere imense de dimensiunea lui Neptun, care au format scuturi de frecvență în jurul sistemului solar și soarelui. Una dintre cele mai importante rolurii ale acestor sfere a fost aceea de a regla cantitatea de energie cosmică, ce intra în sistemul nostru solar și pe Pământ astfel incat omenirea sa le poată integra mai bine și să se pregătească pentru schimbările majore:

Alianța Sferelor s-a concentrat în principal pe schimbările energetice care au loc în grupul nostru local de stele datorită zonei din Galaxie in care acestea intră. Ele au folosit mai multe mii de sfere, care sunt echidistant dispersate în întregul nostru sistem Solar și Sistemele Solare învecinate (electric conectate în “Rețeaua Cosmica” și a Sistemului Portal Natural) pentru a neutraliza și difuza undele tsunami de energie venite extrem de puternice, care au schimbat starea vibratorie a spațiului / timpului, energiei și materiei, provocând-o sa se ridice la o stare mai înalta în “Spectrul Densității”.

Printre schimbările ce vor fi declanșate de energiile cosmice este emiterea de informații privind tehnologiile avansate, programele spatiale secrete si viata extraterestra in ceea ce Goode a descris ca fiind un “eveniment al dezvăluirii totale.” Goode a anunțat sâmbătă ca aceste sfere de mărimea lui Neptun vor părăsi Sistemul nostru Solar pentru ca si-au îndeplinit scopul principal:

Sferele par a se apropia de finalul scopului lor deoarece acestea încep să tamponeze din ce in mai puțin energia, permițând astfel din ce in ce mai mult intrarea ei în sistemul Solar interior și cu efect direct asupra Soarelui, planetelor și FIINȚELOR UMANE, care sunt atât de ușor puse de aceste energii, în modul de declanșare. La un moment dat Sferele vor fi plecate și vom fi considerați pe deplin o Civilizație de tranziție cu densitate 4/5. Există, desigur, destul de multe altor EVENIMENTE care vor avea loc, înainte de acest ultim EVENIMENT care ne va face sa stam pe cont propriu, în cele din urmă.

Goode nu a dat nici un fel de termene anumite pentru aceste evenimente și susține că acest lucru este posibil datorita conștiinței colective a umanitatii de a manifesta cum modificările ce vor avea loc. Cu toate acestea, el pretinde că energiile cosmice ating punctul maxim și că “sferele” anihilează din ce ince mai putin, aceste suporturi iar predicția uluitoare a lui Atkin il sprijină. Toate acestea sugerează că la sfârșitul lunii septembrie ar putea fi un moment când un apogeu de energie cosmică va produce schimbări semnificative în fiziologia umană, declanșând astfel evenimente ale dezvăluirilor, coincizând cu vizita papală in SUA. Orice eveniment al dezvăluirilor de informații privind programele spațiale secrete și viata extraterestra vor fi revoluționare, și va împinge întreaga omenire nerăbdătoare sa devina cetățeni ai unei comunități galactice.”