Trăiți mai sănătos !

„De îndată ce omul în activitățile sale, va lăsa natura să rămână natură și nu va încerca să intervină în speciile ei și să le modifice, ci își va realiza simplu ascensiunea printr-o dezvoltare sănătoasă, deci nedeformată, atunci el va găsi și va obține în toate o încoronare a lucrărilor sale; lucru la care până atunci n-ar fi putut îndrăzni să spere, pentru că tot ceea ce-a fost deformat forțat de la starea sa naturală nu poate oferi în creșterea sa decât ceva deformat, fără consistență și durabilitate.

Cândva acest fundament va avea o mare valoare pentru științe. Numai în modul în care natura, cu activitatea sa animistică conformă Legilor, crează îmbinări ale substanțelor materiale, numai în aceasta se află o forță și o radiație constructivă; în timp ce în cazul altor îmbinări inventate de oameni, care nu corespund exact acestor Legi se formează radiații care-și dăunează reciproc, poate chiar se distrug și se dezintegrează reciproc și despre a căror efecte finale propriuzise oamenii nu au cea mai vagă idee.”

Citate extrase din cartea ”În lumina adevărului” de Abd-Ru-Shin, vol. III, pag. 390

Cât de des ne întâlnim astăzi cu aceste efecte ale intervenției omului în natură și în special în hrana pe care o asimilează ! Câtă hrană naturală 100% mai consumăm astăzi ?

Acest procent al celor care mănâncă natural și trăiesc cât mai „natural” este identic cu procentul oamenilor sănătoși, care nu au fost atinși de boli.
Pentru a te menține în formă și a preveni bolile trebuie să mănânci fructe și legume bogate în antioxidanți.

Ele actionează asupra cancerelor, bolilor cardio-vasculare, îmbătrânirii premature etc. Forța lor se găsește în compoziția imbogățită în mod natural cu antioxidanți, dușmanii declarați ai radicalilor liberi, acele particule care „ruginesc” organismul și te fac să îmbătrânești.

Antioxidanții ajută la întărirea sistemului imunitar și la creșterea rezistenței organismului în fața infecțiilor.

Este recomandat să consumăm alimente crude – “vii” , cu antioxidanții în interiorul lor, nedistruți prin procesul de gătire a alimentelor.

Specialiștii nutriționiști au descoperit că și salicilații prezenți în fructe și legume în mod natural, sunt o redutabilă armă de luptă a organismului împotriva cancerului, protejându-l de această maladie mult mai bine decât o fac antioxidanții chiar.

Despre antioxidanți puteți citi mai multe lucruri utile în articole existente pe internet. lotusulalb2