Un pastor american care s-a aflat în moarte clinică susţine că Dumnezeu "este femeie"

Un pastor american care s-a aflat în moarte clinică susţine că Dumnezeu “este femeie”

Ghilimelele din titlu nu erau necesare. Dumnezeu chiar este o entitate feminină. Este energia creatoare feminină din Sursă. Orice energie întrupată pe Pământ ia forma materială a locului întrupării. Partea feminină a Lui Dumnezeu este Duhul Sfânt şi face parte din Sfânta Treime. Întruparea pământească a Mamei Divine a fost înfăptuită pe Pământ. A Doua Venire mult aşteptată şi profeţită chiar şi de domnul Iisus a fost a Duhului Sânt, a Mângâietorului.

Vă place , sau nu …. asta e !

( Lângă Domnul Iisus de acum 2000 de ani nu au rămas nici macar apostolii – în afară de cei trei martori de la mormânt. Toţi l-au părăsit ! Vă miră că oamenii nu s-au schimbat prea mult în ultimii 2000 de ani ? Pe mine nu !)

Timpul va aduce dovezi din ce în ce mai multe în spiritul celor sfirmate de mine şi cei ce au trecut prin “Casa Desanka” Arad. dOAMNA dESANCA Nicolai a fost întruparea Duhului Sfânt. Punct.

Iată şi articolul publicat recent în presa internaţională şi preluat de “Gîndul.info”.

8

Foto: “Sunday monitor”

[Un pastor american în vârstă de 71 de ani, care s-a aflat în moarte clinică pentru aproape o oră, susţine că a ajuns în Rai şi că Dumnezeu este, de fapt, o femeie.
John Micheal O’neal a ajuns în stare gravă la spitalul din Massachusetts, după ce a suferit un infarct. Deşi a fost declarat mort, bătrânul a fost totuşi conectat la aparate de către medici, în speranţa că va putea fi salvat, relatează Sunday Monitor.
După 48 de minute, pastorul şi-a revenit complet şi a povestit tuturor ce a „văzut” în timpul în care doctorii încercau să-l reanime. O’neal spune acum că a trăit o „experienţă extra-corporală”, în timpul căruia a fost învăluit în dragoste şi acceptare, dar şi că în tot acest timp era înconjurat de o lumină aproape orbitoare.
În plus, bătrânul susţine că la un moment dat a ajuns în Rai şi L-a întâlnit pe Dumnezeu, pe care l-a descris ca fiind „feminin”.
„Prezenţa ei era deopotrivă copleşitoare şi liniştitoare”, a explicat pastorul. „Avea o voce foarte blândă şi şoptită, iar prezenţa ei te făcea să te simţi în siguranţă, precum îmbrăţişarea unei mame. Faptul că Dumnezeu este Sfânta Mamă şi nu Sfântul Tată nu m-a tulburat. Ea este tot ce speram să fie şi chiar mai mult”, a adăugat O’neal.
Toate aceste afirmaţii au atras atenţia clericilor Bisericii Catolice, care au încercat să combată spusele bătrânului preot, declarând că acesta are halucinaţii din cauza problemei sale de sănătate.
Cu toate acestea, John Micheal O’neal a precizat că va continua să-şi dedice viaţa Lui Dumnezeu şi să predice.
„Mi-ar plăcea să-mi împărtăşesc cunoştinţele despre Mama, Fiul şi Sfântul Duh cu toţi catolicii, cu toţi creştinii. Dumnezeu este mare şi atotputernic, chiar dacă este femeie”, a afirmat el în cele din urmă. ]

Sursa : http://www.gandul.info/magazin/un-pastor-american-care-s-a-aflat-in-moarte-clinica-sustine-ca-dumnezeu-este-femeie-13870242/galerie?p=1