Vatican: Putem vorbi despre "frati extraterestri", ca parte a creatiei lui Dumnezeu

Vatican: Putem vorbi despre “frati extraterestri”, ca parte a creatiei lui Dumnezeu

UFO                                                   Sursa imagine :http://abstract.desktopnexus.com/get/534983/

  Cristian Negureanu a publicat multe articole interesante in blogul sau. Unul dintre acestea este articolul de la adresa de mai jos:”Vatican: Putem vorbi despre “frati extraterestri”, ca parte a creatiei lui Dumnezeu”

“- Jose Gabriel Funes, astronomul sef al Vaticanului si consilierul stiintific al Papei Benedict al XVI-lea, a declarat ca pot exista extraterestrii si acestia sunt o parte a creatiei lui Dumnezeu.”

http://cristiannegureanu.blogspot.ro/2011/10/vatican-putem-vorbi-despre-frati.html

        Despre fratii nostri extraterestrii a vorbit si Papa Ioan Paul al II lea. De ce nu au spus mai mult despre vremurile unice pe care le traim, despre “A Doua Venire”, despre Romania…, desi stiau…., este problema lor de constiinta si de raspundere….

      Cristian Negureanu: “Jacques Vallee: La Fatima au fost OZN-uri”

http://cristiannegureanu.blogspot.com/2008/12/jacques-vallee-la-fatima-au-fost-ozn.html

Jacques Vallee, Alte dimensiuni (Editura Savas Press):
“La Fatima au aparut sfere luminoase, lumini colorate, ‘valuri fierbinti’-trasaturi fizice asociate de obicei cu OZN-urile. Ele au mai inclus miscarea tipica, de frunza ce cade, a farfuriei zburatoare ce zigzagheaza prin aer. Au mai cuprins profetia si pierderea constientei din partea martorilor-componenta ‘metapsihica a reperarilor OZN… prima aparitie a ‘fecioarei’ de la Fatima a avut loc la 13 mai 1917, cind trei copii s-au trezit intr-o lumina stralucitoare care aproape i-a orbit si in mijlocul careia era o femeie micuta care le-a spus sa se intoarca acolo in fiecare luna… urmatoarele aparitii au dus la cresterea numarului oamenilor in urmatoarea progresie: 3, 50, 4.500, 18.000, 30.000, 70.000… un spectator a afirmat ca a perceput o voce stinsa sau bazaitul unei albine – sunet tipic asociat cu OZN-urile moderne… toti afirmand la sfarsitul dialogului pe care ‘fecioara’ l-a avut cu copiii ca au vazut un norisor alb ridicandu-se din apropierea unui copac… Joseph Pelletier descrie a doua aparitie (13 iulie) in ‘The Sun Danced at Fatima’, astfel: ‘un sunet – bazait sau zumzet – o descrestere a stralucirii Soarelui si a caldurii, un mic nor alb deasupra copacului aparitiilor si un zgomot strident la plecarea Doamnei’… la 13 august, in declaratia facuta sub juramant in timpul anchetei canonice, Manuel Petro Marto a afirmat ca a vazut un glob luminos rotindu-se printre nori… la 13 septembrie toti au vazut un glob de lumina ce cobora incet spre vale de la est la vest, in mijlocul globului fiind Doamna. Apoi globul s-a ridicat si a disparut… povestea miracolelor prezinta asemanari interesante cu zeitati mai timpurii mai ales cu zeita egipteana Isis.”
O confirmare suplimentara poate fi gasita la conspiration.cc unde sint scrise urmatoarele sub pictura unei femei cu un copil in brate:
“Ninhursag si Adamu! Isis si Horus! Semnul astrologic al fecioarei… reprezinta si simbolul asistentei sefe care l-a ajutat pe Enki la crearea primului hibrid ‘Adama'”.
* Istoria necunoscuta a omenirii:

Daca veti consulta arhiva blogului lui Cristian Negureanu – pe ani si luni -veti descoperi multe articole interesante !!

http://cristiannegureanu.blogspot.com/

 

Vaticanul admite existenta extraterestrilor