Viaţa efemeră... - Pacea începe cu tine !

Viaţa efemeră… – Pacea începe cu tine !

astral bodySursă imagine:http://www.shift.is/astral-projection/

Suntem picăturile ce caută în necunoscut oceanul….
Suntem viaţa ce umple universul…
Suntem muritori în planul fizic, o viaţă efemeră…
Dar…picatură lângă picătură… formăm oceanul ce
se cheamă viaţă !

 

Viaţa e efemeră. De noi depinde în această viaţă cât de frumoasă ne-o facem . Pacea începe cu noi!

“…In fiecare intrupare avem un corp fizic diferit, un nume diferit, parintii nostri pot fi entitati spirituale diferite, dar aceste schimbari nu ne impiedica deloc sa ne pastram individualitatea. In momentul nasterii in lumea fizica, entitatea spirituala nu iese dintrun ocean de viata, cum o cred unii filosofi, iar moartea biologica nu ne face sa ne pierdem sentimentul existentei individuale.
Entitatile spirituale n-au sex, doar planul evolutiei stabileste un sex corpului nostru fizic, generand familia, caminul, responsabilitatea pentru copii, sacrificiul personal, relatiile de afectiune prin care temperamente diferite vin in contact – intalnirea lor avand o mare valoare educativa.
..Evoluam cu atat mai repede cu cat viata ne este mai dificila, trecuta prin dureri…de la nastere si pana la mormant, viata este o continua scoala…Durerea este medicamentul, instrumentul care face ca spiritul, scanteia divina sa aiba o vibratie atat de inalta, incat sa provoace eliminarea materiei eterice ordinare. Treptat, spiritul se dezbraca, se scutura de aceasta materie…
…Omul se alipeste cu toata puterea sufletului de lucrurile pamantesti, trecatoare precum fumul, uitand ca este un musafir al pamantului, al acestei forme de viata trupeasca…Noi consideram morti pe cei plecati dintre noi si ii plangem. Mai morti suntem noi, pentru ca toate facultatile noastre sunt marginite de trupul nostru. Ei sunt cei vii pentru ca au revenit la viata adevarata, la forma de viata care e vesnica si umple tot universul….”
– Prof. Scarlat Demetrescu “Din tainele vietii si ale universului” – 1936