Profeţii depre România şi A Doua Venire

Profeţii depre România şi A Doua Venire

Profeţii depre România şi A Doua Venire
Parintele Arsenie Boca
„Măi, să ştiţi că mulţi vor pleca din ţară, dar puţini se vor întoarce. Va veni vremea când ar dori să se întoarcă şi n-or mai putea, căci România va fi înconjurată de flăcări”.
Mi-a spus odată Părintele: „Bucureştiul are să fie al doilea Ierusalim (după cele spuse în continuare nu rezultă că acest lucru este neapărat bun, căci poate fi Ierusalimul – oraş sfânt, dar poate fi şi Ierusalimul în care nu mai rămâne „piatră peste piatră”! ). Să nu vă fie frică, căci Ţara Făgăraşului este păzită de Maica Domnului. Stă Maica Domnului în coate şi genunchi şi se roagă pentru Ţara Făgăraşului”. Iar eu i-am spus: „Vai, Doamne, cum să fim noi aşa de vrednici, noi – nişte păcătoşi, ca să stea Maica Domnului în genunchi să se roage pentru noi!?”. Şi mi-a răspuns: „Ascultă aici, Silvia, la voi e mănăstire la Sâmbăta, se face mănăstire la Bucium, se face la Berivoi, se face la Dejani şi se mai face una… Deasupra la munţii voştri veţi vedea o stea cu coadă. Când o veţi vedea se va întâmpla ceva [atunci a început revoluţia]. Şi tot în Munţii Făgăraşului se va arăta o cruce de stele, iar atunci va mai fi ceva: un eveniment mare. (Toacşe Silvia, Copăcel)
Sursa : http://reteaualiterara.ning.com/profiles/blogs/profetii-despre-romania-1

Nicolae Densusianu, profetia Lui Enoh

N.Densusianu a descoperit in Cartea lui Enoh, la capitoliul XXIV, un fragment pe care il leaga de Romania si pe care il vede ca pe o profetie. Iata fragmentul :
« Ingerul mi-a raspuns: Acest munte pe care-l vezi si al carui varf ajunge la aceeasi inaltime cu tronul Domnului, va fi locasul unde se va odihni Domnul Sfinteniei si gloriei, Regele cel vesnic, atunci cand va veni si va cobori pentru a vizita Pamantul, in bunatatea sa. Caci viata va fi sadita intr-un loc sfant catre miazanoapte, catre locuinta Regelui vesnic.. ».
Enoh realizeaza, conform cartii, o calatorie de la vest la est, zburand peste Oceanul Atlantic, survoland Peninsula Italica, in drumul sau spre Romania.
« Cand m-am oprit, am zarit sapte munti stralucitori, care erau separati unul de altul. Erau trei catre rasarit si existau trei la miazazi. Erau, de asemenea, vai adanci, dar care erau separate unele de altele. In mijloc, se ridica cel de-al saptelea munte. Si toti acesti munti apareau de departe ca niste tronuri majestoase, acoperite de arbori frumos mirositori. Printre acesti arbori, exista unul cu miros improspatat, fara incetare si atat de suav, incat nu exista altul in gradina Edenului care sa raspandeasca un miros atat de incantator. Frunzele sale, lemnul sau, nu se vestejeau niciodata si fructele sale erau frumoase… »
Daca privim pe harta, constatam, ca locul sfant de la miazanoapte « locuinta Regelui vesnic » este Romania de azi, care are Carpatii Orientali (taiati de apele Bistritiei si Moldovei), Carpatii Meridionali (taiati de Valea Prahovei si Valea Oltului) si Muntii Apuseni, al saptelea munte, în mijlocul arcului carpatic. Arborele care l-a vazut si admirat Enoh este bradul.
– Muntii Carpati au forma unei mame cu copilul in brate. Iar copilul este
reprezentat de muntii Apuseni, de zona lor…
http://www.harta-romaniei.webro.info/

Vanga

„Românii sunt oameni speciali, dar nu mai cred în valorile lor şi, dacă mesajul le este adus de un străin, este mai bine primit decât de la unul de-al lor.” Vanga
Ultima previziune făcută de Vanga, care se referă la România, a fost ţinută secretă timp de 10 ani !!!
“Eu sunt foarte mică pentru ca el să vină la mine, aşa că eu transmit această veste, care mi-a venit de Sus. Să fie despachetată în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005 şi, în cel mult o lună de zile, să fie dusă celui la care voi face referire în text. Dacă nu se va putea ajunge la el, să fie dată celor din preajma sa. Să vă ajute Dumnezeu!
In bucuria acestei lumi, în România va veni cel promis lumii. Se va bucura întregul Pământ de naşterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii lui, până când va veni ceasul său. Cu puterea de Sus va fi dăruit. Pământul, Apa, Focul îi vor veni în ajutor. O dată cu venirea lui în această lume, tot ceea ce este construit pe minciună se va nărui. …”

Sundar Singh

România va trece prin mai multe faze de transformări fundamentale, devenind în cele din urmă, graţie spiritualizării ei exemplare, un veritabil focar spiritual, ce va putea fi comparat cu miticul ”NOU CANAAN”, iar Bucureştiul se va transforma într-un centru esenţial al acestui foc. Această capitală a polului spiritual al planetei va fi aproape în întregime reconstruită, rămânând în cele din urmă o aranjare de construcţii, în formă inelară, având 7 km în diametru şi va fi considerat de toate popoarele drept un veritabil “NOU IERUSALIM” pământesc…
. Purtătorii de duh sfânt şi marii iluminaţi din anumite puncte ale globului pământesc vor mărturisi la rândul lor realitatea adevărului propovăduit de poporul român, reconfirmându-l cu toată puterea…
Toate acestea şi multe altele, deşi poate acum necrezute de unii oameni, mai târziu se vor întâmpla din voia lui Dumnezeu…
În România, Dumnezeu va face cu putinţă apariţia unor mari miracole pentru acei aleşi să-l descopere, iar necredincioşii să se întoarcă la credinţă cât mai repede…

Nostradamus

“Un platou zboara si vine sa se aseze in noua cetate
Ura e mare impotriva entitatii din interior.Liniile de batalie
Sunt trase. Teama de boala ascunde adevarul in timp ce trei
Sefi in secret se unesc, impotriva unei false amenintari.”

“ Un nou sef venit din ceruri aduna toata lumea
Intr-un singur popor, toate factiunile mor si renasc.
Clerul exaltat se supune unei puteri superioare. Se vad
Ingerii bucurandu-se. Omul rosu dispare intr-o prapastie fara fund.”

“Doua zeci plus de doua ori sase va vedea stiinta cerurilor
Vizitand planeta in mare bucurie. Boala, ciuma,
Foametea vor disparea. Roma se va bucura pentru sufletele salvate,
Savantii surad de teama si admiratie,
Astrologia confirma. Pentru stiinta un nou inceput.”

“ O revolutie fara varsare de sange, fara lupta.
Oamenii intr-o dezordine regretabila incearca sa obtina perfectionari
Dincolo de competenta lor. Esec. Apoi exaltare. Fortele Pamantului
Se inclina in fata unei noi puteri de deasupra norilor.”

Sursa: „Profetiile inedite ale lui Nostradamus@

Urmatoarele doua versete dintr-un catren al lui Nostradamus mi se par implinite deja:
“Cand se va afla mormantul marelui Roman
A doua zi va fi ales un Papa;”

Cuvantul “Papa” este similar cu “Patriarh” ca si functie. In 11 septembrie 2007, presa si majoritatea televiziunilor prezentau marea comemorare de la Arad, 7 ani de la plecarea Doamnei. Atunci tot poporul din aceasta tara a putut afla despre “Mormantul marelui Roman”, a fost prezentat la televiziuni si in ziarele cu circulatie nationala, iar a doua zi s-a ales “un Papa”, “Patriarhul Romaniei”! Apoi s-a lasat tacerea… dar articolaele, emisiunile TV au ramas si pot fi gasite la o cautare pe internet…
….Sau va fi un nou BUM viitor !
Traim anii celei De-A Doua Veniri. Romania este Tara Aleasa, Pamantul Sfant. Pe Pamant, aici in Romania a fost Intrupata Marea Lumina promisa, un alt aspect al Treimii, Parte a Treimii, Duhul Sfant. Locul Sfant este Aradul. Persoana ce a primit aceasta Mare Lumina a fost Doamna Desanca Nicolai. Prin plecarea Doamnei din trupul de tina nu s-a terminat nimic, deabia de acum inainte incepe totul. Ce ? Era de transformari a Pamantului, Era Duhului Sfant.

Edgar Cayce

“Aşa-zisul sfârşit al lumii va începe cu un mare cutremur în America de Sud şi cu o erupţie vulcanică în Islanda. Dacă vor exista mari activităţi ale vulcanilor în Islanda, Italia sau Grecia, atunci în coasta de sud a Californiei, şi toate zonele cuprinse între Salt Lake şi sudul Nevadei vor fi cuprinse în următoarele luni de inundaţii şi cutremure”.
Sursa:http://http://www.lovendal.net/wp52/eruptia-vulcanului-din-islanda-si-cutremurele-din-america-anunta-inceputul-apocalipsei-conform-profetiilor-lui-edgar-cayce/

“Cele mai negre preziceri sau profetii ale lui Cayce se incadreaza intr-o filozofie optimista: caci exista undeva un mic grup de oameni de buna –credinta care constientizeaza si se unesc pentru a face sa triumfe legile divine (chiar partial), fiind capabili sa-si determine natiunea, tribul, orasul sa evite catastrofele prezise. Atat de puternica este puterea rugaciunii, adaugata actiunii…
Astfel, calamitatile anuntate nu sunt niciodata obligatorii. Maestrul Philippe spunea ca orice lucru material, orice eveniment care se realizeaza in mod concret exista mai intai in planurile invizibile ca un prototip, ca o schema directoare. Maestrul Philipe spunea :un cliseu, ceea ce corespunde perfect gandirii lui Cayce, care repeta ca totul este mai intii in cap.
Desi prezicatorii, dupa maestrul Philippe, capteaza aceste clisee. Nu inseamna ca acestea se realizeaza in mod obligatoriu. Exista proiecte care nu se implinesc, pentru ca vointa umana, individuala sau colectiva, se opune. Exista un joc al libertatii umane, pe care nu-l pot prevedea nici chiar marii prezicatori…”
Domnul Iisus – Biblia

“Nu va voi lasa orfani, Ma voi intoarce la voi…”
” Dar Mangaietorul, adica Duhul Sfant, pe care-L va trimite Tatal, in numele Meu, va va invata toate lucrurile, si va va aduce aminte de tot ce v-am spus Eu.”
“…Ma duc, si Ma voi intoarce la voi. Daca M’ati iubi, v’ati fi bucurat ca v’am zis: ‘Ma duc la Tatal’, caci Tatal este mai mare decat Mine.”
“Si v’am spus aceste lucruri acum, inainte ca sa se intample, pentru ca atunci cand se vor intampla, sa credeti.” ( Biblia – “Ioan” 14: 15, 16, 17, 18, 26, 29)
„Cand va veni mangaietorul, pe care-L voi trimite de la Tatal, adica Duhul adevarului, care purcede de la Tatal, El va marturisi despre mine” (Biblia – „Ioan” 15:26)
„Totusi va spun adevarul: Va este de folos sa Ma duc; caci daca nu Ma duc Eu, Mangaietorul nu va veni la voi; dar daca Ma duc, vi-L voi trimete” (Biblia – „Ioan”:16:7)
„Mai am sa va spun multe lucruri, dar acum nu le puteti purta” (Biblia – „Ioan” 16:13)
„Cand va veni Mangaietorul, Duhul adevarului, are sa va calauzeasca in tot adevarul; caci El nu va vorbi de la El, ci va vorbi tot ce va fi auzit, si va va descoperi lucrurile viitoare.”
„El Ma va proslavi, pentru ca va lua din ce este al Meu, si va va descoperi.” (Biblia – „Ioan” 16: 13, 14).
 
lotusulalb2